Undgik nedrykning: Nu er Premier League-manager færdig

Brighton & Hove Albion har valgt at fyre Chris Hughton, selvom klubben reddede livet i Premier League

Se alle målene fra Chris Hughtons sidste kamp i spidsen for Brighton - mod Manchester Citys mestre. TV: Discovery Networks Danmark

Sidste weekends redning var ikke nok for Brightons manager, Chris Hughton.

Dagen efter den afsluttende runde i Premier League har klubben valgt at ophæve samarbejdet med 60-årige Hughton.

Det oplyser klubben på den officielle hjemmeside og på Twitter.

Artiklen fortsætter under tweetet..

Brighton har kæmpet mod nedrykning det meste af foråret, men overlevede endeligt i sidste weekend, da Cardiff tabte hjemme til Crystal Palace, mens man selv spillede 1-1 ude mod Arsenal.

Redningen kom dog på bagkant af en forfærdelig periode med blot tre sejre i 23 kampe, og det er ikke tilfredsstillende for bestyrelsen i klubben.

- Det har uden tvivl været en af de sværeste beslutninger, jeg nogensinde har skullet tage som formand for Brighton & Hove Albion, men jeg også en jeg har været nødt til at træffe på grund af de problemer, vi har haft i anden halvdel af sæsonen.

- Vores stime med tre sejre i 23 Premier League-kampe satte vores status i store fare. Det er med det i tankerne - og vores præstationer i den periode - at jeg nu føler, det er tid til en ændring.

- Chris vil altid blive husket af klubbens medarbejdere og fans som en af vores klubs fineste og mest respekterede managere, lyder det fra bestyrelsesformand Tony Bloom.

Det fremgår desuden, at Hughtons to assistenter Paul Trollope og Paul Nevin også er afskediget.

Arbejdet med at finde en erstatning er begyndt, oplyses det.

Brighton tabte 1-4 til Manchester City søndag eftermiddag og sluttede på 17. pladsen. To point over nedrykningsstregen.

Chris Hughton har en fortid som assistent i Tottenham og manager i Newcastle, Birmingham og Norwich - ligesom han nåede adskillige kampe som aktiv i Tottenham, West Ham, Brentford og på det irske landshold.

Foto: John Sibley/Ritzau Scanpix
Foto: John Sibley/Ritzau Scanpix
 

Mohammed Kudus er et af de mange talenter, der er et produkt af Right To Dream-projektet. Foto: Jens Dresling Stig Tøfting Alt stritter på Tøffe: Det kan jeg slet ikke med!

Jesper Hansen har på Instagram takket for støtten efter det tragiske dødsfald. Foto: Jens Dresling FC Midtjylland Rørende hyldest til trafikdræbt bror

Alice har været trofast fan, siden hun mødte sin afdøde mand tilbage i 1980. Foto: Olivia Loftlund Sport og Spil Her er FCK’s 77-årige superfan

6 kommentarer
Vis kommentarer