Undskylder Premier League-fiasko - ikke sket i 9000 kampe!

Hawk-Eye har nu givet en undskyldning for episoden, der kostede Sheffield United en scoring

Bolden var over stregen, men der blev ikke dømt mål.

Mål-linjeteknologien, der administreres af Hawk-Eye, fejlede, og så endte Sheffield United med at blive snydt for en scoring i onsdagens Premier League-kamp mod Aston Villa.

Nu har Hawk-Eye kommenteret situationen, og her har man lagt sig fladt ned og undskyldt over for Premier League, Sheffield United og alle andre, der er berørt af det.

- I løbet af 1. halvleg i kampen mellem Aston Villa og Sheffield United på Villa Park var der en situation med mål-linjeteknologi, hvor bolden blev taget med over linjen af Aston Villas målmand med nummer 25, Nyland, skriver Hawk-Eye på Twitter.

AaB-stjerne i kamp mod tiden: - Jeg vil gøre alt

Nye oplysninger om Kobe Bryants død

- Kampdommerne modtog ikke et signal på uret eller i øresneglen, som det er protokollen med mål-linjesystemet. De syv kameraer placeret rundt om målet var spærret af målmanden, forsvarere og målstolpen.

- Denne tildækning er aldrig set før i de over 9000 kampe, hvor Hawk-Eyes mål-linjeteknologi har været i aktion.

- Systemet var testet og viste sig funktionsdygtigt inden kampens start i overensstemmelse med IFAB og blev bekræftet af kampdommerne. Systemet forblev funktionelt hele vejen igennem.

Hawk-Eye undskylder uforbeholdent over for Premier League, Sheffield United og alle, der er påvirket af denne situation.