United-anfører fanget i pinlig Mourinho-bommert: Nu lægger han sig fladt ned

Antonio Valencia 'likede' efter en skuffende kamp i Champions League et opslag, som opfordrede til en fyring af klubbens træner, Mourinho. Nu undskylder han offentligt

Antonio Valencia måtte skuffet forlade banen efter en kedelig 0-0 kamp mod den spanske klub af samme navn, Valencia. Foto: JON SUPER
Antonio Valencia måtte skuffet forlade banen efter en kedelig 0-0 kamp mod den spanske klub af samme navn, Valencia. Foto: JON SUPER

Når man er sur på chefen, så taler man med sine venner om det, men det er nok klogt at holde det væk fra de sociale medier, hvor gud og hver mand kan se det.

Manchester Uniteds anfører, Antonio Valencia, har nu lært det på den hårde måde, ifølge engelske BBC.

Efter den kedelige 0-0 kamp mod spanske Valencia i Champions League kom han nemlig til at gebærde sig helt forkert.

En bruger på Instagram havde skrevet: 'Det er tid til at skille sig af med Mourinho', og det 'likede' Valencia simpelthen.

Når man er så stor en fodboldspiller, som Valencia er, så er der også mange mennesker, som følger dine kanaler på diverse sociale medier, og derfor bredte det sig som en steppebrand, at Valencia ville af med Mourinho.

Det er imidlertid ikke sandheden ifølge spilleren selv, som på Twitter forklarer sig med, at han simpelthen ikke havde læst opslaget, før han 'likede' det.

- I går 'likede' jeg et billede på Instagram uden at læse teksten, der fulgte med billedet, først. Det er ikke mine holdninger, og jeg undskylder for dette. Jeg støtter min træner og mit hold fuldt ud. Vi giver allesammen alt, for at forbedre resultaterne, skriver højrebacken på Twitter.

Engelske Daily Mail har dog tidligere kunnet fortælle, at Antonio Valencia ikke just er Mourinhos største fan.

Ifølge dem er der så ondt blod mellem kaptajnen og træneren, at de nærmest ikke længere er på talefod.

Sagen mellem Valencia og Mourinho er blot den nyeste i en række af sager, hvor Mourinho har gjort sig upopulær blandt sine spillere.

Om det interne splid i truppen kommer på baggrund af de dårlige resultater, eller om det går den anden vej rundt, ved kun klubbens egne folk.

Men en ting er sikkert: der er noget helt galt hos Manchester United i øjeblikket.

Efter choknederlag: Fans kræver Mourinhos hoved på et fad

Mourinho smider United-bombe: Tager drastisk Pogba-beslutning

Dansk landsholdsspiller i clinch med United-legende: - En meget alvorlig trussel