United bekræfter bombe: Zlatan stopper øjeblikkeligt

Zlatan Ibrahimovic er færdig i Manchester United

Den svenske superstjerne og Manchester United har besluttet at ophæve samarbejdet med øjeblikkelig virkning.

Det oplyser klubben på deres officielle hjemmeside og Twitter.

Artiklen fortsætter under tweetet.

- Manchester United bekræfter, at vi har accepteret at ophæve Zlatan Ibrahimovics kontrakt med øjeblikkelig virkning.

- Alle i klubben vil gerne takke Zlatan for hans bidrag til klubben siden ankomsten og ønsker ham det bedste i fremtiden, lyder det.

Zlatan kommenterer også nyheden på sin egen Twitter-konto.

På vej til USA
Tidligere torsdag skrev ESPN, at den store svensker er på vej til USA og LA Galaxy for at afslutte karrieren med et eventyr i Los Angeles.

På baggrund af informationer fra flere kilder berettede ESPN, at Ibrahimovic allerede i denne uge vil lukke en aftale om et skifte til den amerikanske MLS. Et skifte, der nu ligger ligefor med ophævelsen af kontrakten i Manchester United.

I så fald vil han følge samme mønster som David Beckham, der også skiftede tilværelsen i en af verdens største klubber ud med Los Angeles, da han rykkede fra Real Madrid til LA Galaxy. Beckham vendte dog senere tilbage til Europa, men med Zlatans fremskredne alder bliver det næppe aktuelt.

Ingen udsigt til spilletid
At klubben vælger at rive kontrakten over midt i sæsonen skyldes givetvis, at Zlatan har haft store vanskeligheder med at få spilletid i den engelske storklub, siden han kom tilbage fra sin alvorlige knæskade.  

Hans sidste optræden endte således med at blive en kamp mod Burnley 26. december, hvor han måtte lade sig udskifte.

Zlatan Ibrahimovic skiftede til Manchester United i 2016 og havde en fremragende første sæson, indtil han blev alvorligt skadet i en Europa League-kamp sidste forår. Klubben valgte godt nok at give ham en kontrakt på endnu et år, men det er altså den kontrakt, der nu er blevet revet i stykker.

Svenskeren nåede at score 17 mål i Premier League - alle sammen i sidste sæson.

Humøret var godt og afslappet på pressemødet, hvor Åge Hareide afslørede sin opstilling mod Panama, hvor både Nicolai Jørgensen og Mathias Zanka Jørgensen er med. Hvis Danmark ikke taber, vil holdet være historisk. Så er det første gang et dansk landshold har spillet 12 kampe uden at tabe. Foto: Lars Poulsen. Landsholdsfodbold Landsholdet tæt på rekord: Hareide kan skrive fodboldhistorie

Det bliver dyrere for danskerne at streame blandt andet Champions League, Premier League og Formel 1. Foto: AP Anden sport Nu bliver det dyrere at streame sport i Danmark

Så ruller Formel 1-cirkusset igen. Jason Watt og Jonas Hüttel guider dig igennem med en times tv. Sport og Spil Værsgo Formel 1-fans: En times tv om den hyper-spændende sæson

49 kommentarer
Vis kommentarer