United bekræfter: Tilbyder Lindegaard-rival store penge

Manchester United har tilbudt en stor kontrakt til målmand David de Gea, hvis han vil fortsætte i klubben

David de Gea har fået tilbudt ny kontrakt i Manchester United (Foto: AP)
David de Gea har fået tilbudt ny kontrakt i Manchester United (Foto: AP)

Manchester Uniteds målmand David de Gea kan få næsten, hvad han vil for at fortsætte i den engelske fodboldklub.

Uniteds manager, Louis van Gaal, bekræftede sent fredag, at klubben har tilbudt den danske målmand Anders Lindegaards konkurrent mange penge for at forlænge den kontrakt, som udløber til næste sommer.

- I må spørge David de Gea. Ikke mig. Han er nødt til at skrive under. Vi har tilbudt ham mange penge, siger Louis van Gaal i forbindelse med et pressemøde fredag.

Se også: Medier enige: Dortmund-stjerne skifter til United

En overgang var David de Gea og Anders Lindegaard i direkte duel om pladsen i Manchester Uniteds mål. De sidste par sæsoner har der ikke været tvivl om, at pladsen var spanierens, og i denne sæson har han været enestående.

Spanieren er en kandidat til titlen som årets spiller i Premier League efter en lang række store præstationer, og problemet for Manchester United er, at Real Madrid har fået interesse for ham.

Målmandens kæreste bor fortsat i Madrid.

Se også: Rygter i nat: De Gea har sagt ja til Real Madrid

Louis van Gaal sagde i januar, at han forventede, at den 24-årige målmand ville forlænge sin kontrakt. Nu, fire måneder senere, er der ikke sket noget, og Uniteds hollandske manager er tilsyneladende irriteret.

- Det har varet længe nu. Det kan ske når som helst. Jeg bestemmer ikke. Det er spilleren, som bestemmer, han kan sige ja eller nej, siger Louis van Gaal.

Husker I Skrtels svinestreg mod de Gea?:

23 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere