Annonce:
Annonce:

United dummer sig

Manchester United var foran ved pausen, men måtte nøjes med 1-1 mod Everton, som var tæt på sejren til sidst

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Et solidt benspænd.

Sådan kan lørdagens tidlige Premier League-kamp vist godt betegnes for Manchester United.

1-1 på Old Trafford mod Everton er ikke godt nok, når man råder over en ordentlig balje af verdensstjerner og har ambitioner om mesterskabet.

Og så kunne det være gået meget værre, hvis ikke Yerry Mina i de døende minutter havde været en skosnude offside, da han puffede bolden i mål.

Anthony Martial bragte United foran i 1. halvleg, hvor hjemmeholdet trods Paul Pogbas og Cristiano Ronaldos plads på bænken fra start havde et solidt overtag.

Rafael Benitez havde dikteret en stram organisation i håbet om at holde United fra scoringer, og det lykkedes indtil kort før pausefløjtet.

Fremragende Fernandes
Kreatøren Bruno Fernandes diskede op med en sublim tæmning på en knaldhård aflevering lidt uden for feltet, som skar Evertons defensiv i stykker.

Annonce:

Med et par træk lokkede han midtstopperne til at blive centralt for så at flytte bolden ud til venstre, hvor Anthony Martial med et hårdt spark passerede Jordan Pickford.

Gæsterne løsnede de defensive tøjler en smule efter pausen, og det gav en mere åben kamp i begge ender.

Ti minutter efter pausen ville Ole Gunnar Solskjær ikke længere holde sine offensive nyindkøb på bænken. Både Ronaldo og Jadon Sancho blev sendt ind, mens en småskadet Martial og en anonym Edinson Cavani gik ud.

Det var dog Everton, som i denne fase af kampen virkede farligst. Uniteds forsvarskæde var til at tale med, og et skidt udført hjørnespark af hjemmeholdet førte til udligningen.

Everton fik en kontra, som blev eksekveret perfekt, så Andros Townsend til sidst var alene igennem og kunne gøre det til 1-1.

Minas mål annulleret
Det fik gæsterne til at rykke kæderne lidt tættere sammen igen, og United havde svært ved at skabe de helt store chancer.

Annonce:

I stedet troede de fleste, at Everton fem minutter før tid måske snuppede alle de tre point. United-holdet var helt uorganiseret i fremløbet efter en Everton-dødbold, og Tom Davies blev spillet helt fri i feltet.

Han undlod at afslutte og spillede i stedet Yerry Mina helt fri tæt under mål, så han bare skulle sætte indersiden på. VAR afslørede dog, at han var en støvlelængde i offsideposition, så scoringen blev annulleret.

Det blev kampens sidste store chance, og skuffede tilhængere på Old Trafford begyndte at søge mod udgangene i tillægstiden.

Pointtabet betyder, at United ikke napper en midlertidig førsteplads i Premier League, hvor man er á point med Liverpool og Everton.

The Reds har spillet en kamp færre.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er en dårlig og bedaget idé, at særligt udvalgte fødes med specielle privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: