United-fans i kamp: Stem på Balotelli!

De hygger sig i Manchester, hvor de opfordrer alle til at kåre italieneren som årets spiller - i Liverpool

Mario Balotelli i kamp med Uniteds Chris Smalling i kampen, hvor italieneren var tæt på at gå amok. Nu opfordrer Uniteds fans til, at alle stemmer på Balotelli som årets Liverpool-spiller... (Foto: AP)
Mario Balotelli i kamp med Uniteds Chris Smalling i kampen, hvor italieneren var tæt på at gå amok. Nu opfordrer Uniteds fans til, at alle stemmer på Balotelli som årets Liverpool-spiller... (Foto: AP)

Manchester Uniteds fans har med fynd og klem kastet sig ud i en noget uventet kampagne: De er gået i felten for at få Mario Balotelli kåret som ’Liverpool Player of the Year’!

Det kunne fejlagtigt tolkes derhen, at de temmeligt forfrosne følelser mellem United-tilhængerne og det italienske problembarn skulle være mildnedes.

Helt forkert!

Der er tværtimod tale om et raffineret og kombineret frontalangreb på den målløse stjerne og den klub, folkene i Manchester hellere end nogen anden ønsker at se synke til bunds i alverdens tænkelige ulykker.

Liverpool har selv givet bolden op ved at invitere sine fans til at stemme på hjemmesiden, men klubben skal måske overveje næste gang at sikre sig, at ikke alle og enhver kan deltager i løjerne! Budskabet er i hvert fald spredt hid og did via en United-fanside, og hvis folk i ond tro har været lige så kvikke på afstemningsknappen, så risikerer Liverpool sgu at måtte hædre Mario Balotelli efter sæsonen…

Se også: Barsk Balotelli i bizar video: Hold jeres kæft

Mario Balotelli har ikke ligefrem været udpræget populær på United-fløjen, siden italieneren fra 2010 til 2013 repræsenterede de larmende naboer fra City – og følelserne er fuldstændigt gensidige. Det var eksempelvis i en kamp mod United, at Super-Mario i sin tid præsenterede undetrøjen med teksten: ’Why always me’ påtrykt.

Derfor vækker det også ægte lykke i den del af Manchester, når Mario Balotelli – hentet i AC Milan for 165 mio. kroner – kun har scoret sølle fire gange siden indtoget i Liverpool.

Se også: TV: Fans redder Balotelli fra udvisning

Da United i marts slog Liverpool 2-1 på Old Trafford, drønede italieneren også solidt forbi det højrøde felt, da han på vej forbi spottende fans stak dem en solidt erigeret langfinger. Undervejs i kampen var han også i klammeri med Chris Smalling efter tidligere at have sparket Phil Jones ned, men Balotelli blev faktisk reddet af to Liverpool-fans, der holdt fast i ham, så han ikke nåede op i fjæset på Smallling, der havde sendt Liverpool-spilleren ud i reklamebanderne.

Med den historik er man logisk nok kandidat til at blive årets spiller i klubben – set fra Manchester og omegn… 

Liverpool - 23. mar. 2015 - kl. 21:04 TV: Balotelli giver United-fans fingeren

15 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere