United har tilbudt Zlatan kontrakt

Ifølge en troværdig fransk journalist har Manchester United tilbudt Zlatan Ibrahimovic en etårig kontrakt med option på en sæson mere. Samme journalist afslørede Anthony Martial-handlen sidste sommer

Her ses Zlatan Ibrahimovic træne med det svenske landshold, der - modsat Danmark - skal med til EM i Frankrig. (Video: SNTV/AP)

Zlatan Ibrahimovic fik en overvældende afslutning på sin PSG-karriere lørdag.

Den svenske superstjerne scorede to mål i 4-0-sejren, fik stående applaus efter 10 minutters spil og kort før tid lod han sig udskifte til stor jubel på Parc des Princes.

Efter opgøret afslørede den 34-årige angriber, at han er meget tæt på at have sin fremtid på plads efter fire succesfulde sæsoner i den franske hovedstadsklub.

-  Jeg ved, hvor jeg spiller næste sæson. Vi må se, hvornår jeg melder det ud, sagde svenskeren.

Manchester United har været rygtet som en af de sandsynlige klubber, og nu bekræfter en troværdig fransk journalist på radiostationen RMC, at Premier League-klubben har tilbudt Zlatan en etårig kontrakt med option på en sæson mere.

Journalisten Mohamed Bouhafsi, der har gode kilder i Ligue 1-klubberne, var den mand, der breakede Uniteds transfer med Anthony Martial sidste sommer.

Ibrahimovic kræver 115 millioner kroner i årsløn, hvilket United er villige til at betale. Men den svenske super-stjerne har dog også andre krav, hvis han skal sætte sin underskrift på kontrakten.

Den store usikkerhed omkring manager-posten i klubben kan blive et problem for handlen. Ibrahimovic skulle ikke være særlig glad for Louis van Gaal, og derfor håber han på, at hans store mentor fra Inter Milan-tiden Jose Mourinho overtager tøjlerne på Old Trafford fra næste sæson af.

Fransk fodbold Vild hyldest! PSG udødeliggør Zlatan

Derudover forlanger angriberen, at United skal garantere ham spilletid, og at der skal være en klar plan for projektet i klubben.

Svenskeren, der har haft kæmpe succes i PSG, har også været rygtet til den amerikanske liga, MLS, men ifølge de franske bulletiner vil han vente med at tage turen over Atlanten om et par år.

Planen er, at Zlatan skal stille op for David Beckhams klub i Miami i 2018.

RMC skriver også, at Zlatan havde et ønske om at vende tilbage til AC Milan, men det ville betyde, at han skulle acceptere en stor lønnedgang.

TV: Gense Zlatans vilde hyldest i hans sidste kamp for PSG:

52 kommentarer
Vis kommentarer