United-helt må ikke klæde om sammen med de 'voksne' stjerner

Selvom Marcus Rashford har reddet Manchester United ved flere lejligheder, får teenageren ikke lov at klæde om i førsteholdets omklædningsrum

Marcus Rashford er endnu ikke helt inde i førsteholds-varmen i Manchester United. (Foto: PA)
Marcus Rashford er endnu ikke helt inde i førsteholds-varmen i Manchester United. (Foto: PA)

Marcus Rashford, der scorede det afgørende mål i Manchester-derbyet i den seneste Premier League-runde, har i løbet af den seneste måned scoret imponerende fem kasser selvom han blot er 18 år.

Til trods for, at teenageren Rashford har nedlagt klubber som City, Arsenal og danske FC Midtjylland, så har den 18-årige angrebs-sensation, og resten af Louis van Gaals unge debutanter i denne sæson endnu ikke optjent rettighederne til at sidde blandt de ældre spillere på klubbens træningsanlæg, Carrington. Det skriver Sunday People.

Se også: United snupper ung hollænder

Cheftræner Louis van Gaal insisterer nemlig på, at Rashford og andre unge førsteholdsspillere som Guillermo Varela, James Weir, Joe Riley, Donald Love og Regan Poole skal klæde om i U/21-holdets omklædningsrum med spillere i deres egen aldersgruppe.

Efter at have klædt om kan Rashford og resten af Louis van Gaals unge spillere så tilslutte sig spillere som David de Gea, Juan Mata, Michael Carrick, Daley Blind, Morgan Schneiderlin og Anthony Martial på førsteholdets træningsbane. Dette endda til trods for, at en spiller som Guillermo Varela er ældre end Anthony Martial.

Se også: Uniteds FCM-bøddel sikrer sejren i Manchester-derby

Ikke desto mindre skal U/21-spillerne efter en overstået træningssession vende tilbage til U/21-holdets omklædningsrum - og det samme sker, når der skal spises frokost. De unge spillere sidder med spillere i deres egen aldersgruppe, mens de ældre spillere spiser frokost sammen.

Louis van Gaal, hans assistent Ryan Giggs og Manchester Uniteds nye akademichef Nicky Butt vil nemlig have, at deres unge stjernespillere skal holde fødderne solidt plantet på jorden, og ønsker ikke at give fremtidens stjerner nykker, hvis de allerede får lov at nyde alle privilegierne ved førsteholdsfodbold.

Se også: Medie: Mourinho har skrevet under med United

Her gør Rashford det slemme ved Arsenal:

68 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere