United henter 16-årig komet

Manchester United har landet en treårig aftale med belgiske Indy Boonen, bekræfter spilleren over for belgiske medier

Her sidder en dreng. Han hedder Indy Boonen, kommer fra Belgien og er bare 16 år. Og så er han ny Manchester United-spiller. (Foto: Privatfoto)
Her sidder en dreng. Han hedder Indy Boonen, kommer fra Belgien og er bare 16 år. Og så er han ny Manchester United-spiller. (Foto: Privatfoto)

Mange unge drømmer om at lande en aftale i en af verdens bedste ligaer. Netop dette er nu blevet en realitet for 16-årigeIndy Boonen, der skifter hjemlandet ud med Manchester United.

Efter prøvetræning i den seneste måned har den belgiske komet imponeret, og belønnes med en treårig aftale i den engelske klub.

Van Gaal får advarsel

Indy Boonen spillede indtil sommeren 2014 for ungdomsholdet i Genk, men aftalen blev ophævet. Forinden nåede Boonen dog at imponere flere storklubber, da han i april 2013 spillede testkamp mod ungdomsholdet fra Manchester United.

Premier League-klubben har længe jagtet en aftale, men har haft konkurrence.

Dumt! Endnu en hjerneblødning fra Chelsea-profil

Klubber som Manchester City, Arsenal og Feyenoord har ligeledes meldt interesse, men aftalen med United vækker glæde hos den unge spiller:

- Det er som en drøm, der bliver virkelig for mig. De træningspas jeg har været med i her i klubben har været hårde, men dette mærker man ikke, når man underskriver en aftale med Manchester United, siger Indy Boonen tild en belgiske avis HLN.

Manchester United har endnu ikke bekræftet aftalen. Klubben kigger dog angiveligt også påIndy Boonen´s bror Seppe, der er 13 år og optræder som målmand.

Seneste nyt

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.