United henter 19-årig angriber i Monaco

Manchester United er tæt på at underskrive en kontrakt med Monacos franske angriber Anthony Martial

Van Gaal har allerede hentet mange, nye ansigter til den engelske traditionsklub. Nu gør hollænderen formentlig endnu et køb - men det bliver ikke billigt, hvis Anthony Martial skal hentes.  (Foto: Jon Super, AP)
Van Gaal har allerede hentet mange, nye ansigter til den engelske traditionsklub. Nu gør hollænderen formentlig endnu et køb - men det bliver ikke billigt, hvis Anthony Martial skal hentes. (Foto: Jon Super, AP)

Monacos franske landsholdsangriber Anthony Martial er meget tæt på et skifte til den engelske fodboldklub Manchester United.

Det franske fodboldforbund (FFF) og landstræner Didier Deschamps har mandag givet Martial tilladelse til at forlade landsholdslejren og rejse til Manchester for at underskrive en kontrakt.

- Han spurgte Didier Deschamps om tilladelse til at rejse til England for at skrive under på en kontrakt med Manchester United.

- På grund af de exceptionelle omstændigheder har landstræneren givet spilleren lov til at rejse, forklarer det franske fodboldforbund.

Britiske medier skriver, at United har budt 36 millioner pund (369 millioner kroner) for Martial, som scorede ni mål i 35 kampe i den bedste franske fodboldrække i sidste sæson.

Martial har endnu sin debut på landsholdet til gode, men Deschamps udtog i sidste uge talentet til de kommende venskabskampe mod Portugal i Lissabon og Serbien i Bordeaux.

I 2013 skiftede Martial fra Lyon til Monaco. Han har spillet på alle ungdomslandshold tidligere i karrieren.

7 kommentarer
Vis kommentarer