United ind i kampen: Mourinho lurer på dansk komet

Manchester Uniteds pressede manager forlanger en ny stopper i det kommende transfervindue, og hans scouts har kigget på Joachim Andersen i Sampdoria

Joachim Andersen (til venstre) er trods sin unge alder en ombejlet herre. Foto: Ritzau Scanpix
Joachim Andersen (til venstre) er trods sin unge alder en ombejlet herre. Foto: Ritzau Scanpix
Følg Fodbold
Følg Premier League

José Mourinho har gjort Manchester Uniteds ledelse klart, at han – trods en vrimmel af slagsen i truppen – vil have en ny stopper i vinterens transfervindue.

Og en af dem, som portugiseren og hans scouts angiveligt lurer på, er en kun 22-årig dansker, nemlig Joachim Andersen i Sampdoria.

Det skriver Daily Mail, som værdisætter danskeren til 28 millioner pund, godt 240 millioner kroner, og fortæller, at klubbens scouts for nylig kiggede nærmere på Andersen i en kamp mod Torino.

Her skulle han ifølge avisen ikke have spillet op til sit bedste niveau, men han har gjort det så godt, at også Arsenal, Tottenham, Juventus og Inter har haft det gode danske efternavn oppe at vende.

Den danske U21-landsholdsspiller bliver dog næppe hentet som en her-og-nu forstærkning, og desuden har han lige forlænget sin kontrakt med Sampdoria frem til juni 2022.

Joachim Andersen kom til Sampdoria i 2017 fra hollandske Twente, og forsvarsspilleren er i denne sæson noteret for spilletid i samtlige kampe i Serie A for Sampdoria.

'Kommer der snart noget forstærkning?' En presset Jose Mourinho forlanger en ny stopper i vinter. Foto: Ritzau Scanpix
'Kommer der snart noget forstærkning?' En presset Jose Mourinho forlanger en ny stopper i vinter. Foto: Ritzau Scanpix

I en pressemeddelelse fra kommunikationsfirmaet Geelmuyden Kiese, sagde han selv:

- Jeg er rigtig glad for at være i Sampdoria, hvor jeg føler, at jeg hele tiden udvikler mig. Og med kontraktforlængelsen kommer der ro på efter nogle uger med masser af spekulationer.

- Jeg nyder at have trænerens tillid, og den nye kontrakt viser da også, at klubben virkelig tror på mig. Nu ser jeg frem til at udvikle mig endnu mere som spiller i Serie A, som virkelig er en liga på vej frem.

Daily Mail oplister en række andre, langt mere rutinerede men dermed også meget dyrere stoppere, som United kunne have i søgelyset.

Det gælder blandt andre Harry Maguire fra Leicester, Issa Diop fra West Ham, Milan Skriniar fra Inter, Tottenhams Toby Alderweireld og svenske Andreas Granquist fra Helsingborg.

Joachim Andersen er i øvrigt på banen fra start, når det danske U21-landshold kl. 20 møder Spanien i en test-kamp.

Dansk komet forgyldes i Serie A: Scorer kæmpe million-kontrakt

Bedst i byen: Klasseforskel i Manchester-derby

Mere fra Ekstra Bladet+

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind