United-job til debat: Nu blander Hareide sig

- Det vil være det mest naturlige at ansætte Ole Gunnar Solskjær som permanent manager i Manchester United, mener landstræner Åge Hareide

Foto: Anders Brohus
Foto: Anders Brohus

Nu blander den danske landstræner, Åge Hareide, sig i debatten om, hvem der skal være den permanente manager for Manchester United fra den kommende sæson.

Nordmanden er slet ikke i tvivl om, hvad topledelsen i Manchester United skal gøre, når beslutningen snarest skal træffes.

- Det vil være en meget stor gambling, hvis Manchester United nu vælger at droppe Ole Gunnar Solskjær. Så skal de jo starte helt fra nul, hvis de vælger en anden trænerløsning til sommer, mener Åge Hareide.

Den danske landstræner og Ole Gunnar Solskjær har gennem mange år haft et nært og tæt forhold.

Det var Hareide, der i 1994 fandt og købte Ole Gunnar Solskjær. Han betalte 175.000 kr. for ham i Clausenengen, da han blev hentet til Molde.

Foto: Anders Brohus
Foto: Anders Brohus
 

Siden blev han solgt videre i1996 til Manchester United for 15 millioner kroner.

Siden har de haft et tæt og meget varmt forhold. Derfor glæder det også den danske landstræner den succes, som landsmanden aktuelt oplever i Manchester United.

- Ole Gunnar har givet spillerne frihed til at spille, og så kender han klubben indgående. Læg dertil, at han har meget stor kredit hos fansene.

- Dengang klubben blev solgt, stod Ole Gunnar nemlig på supporternes side og var modstander af salget til amerikanerne. Den slags giver stor kredit, forklarer Åge Hareide.

Ole Gunnar Solskjær fejrede lørdag endnu en triumf som midlertidig manager, da Manchester United vendte 0-1 til 3-2 sejr over Southampton.

Hareide er Årets Træner

Kæmpe kaos i traditionsklub: Brøler koster dyrt

Afslører kikset kæmpe-handel: - Alt var på plads

Fodboldstjerne mistede far: Det skal være okay at sørge