United kaprer kæmpe-talent i PSG

Den blot 17-årige midtbanespiller Aliou Traore skifter væk fra PSG og er ny spiller i Manchester United

Forventningerne er enorme til den unge franskmand. Foto: All Over
Forventningerne er enorme til den unge franskmand. Foto: All Over

Manchester United har hentet den 17-årige Aliou Traore fra den franske storklub Paris Saint Germain, og han er nu klar til at rykke ind på den engelske klubs ungdomsakademi, ligesom han også har underskrevet sin første professionelle kontrakt.

Det har den engelske klub offentliggjort på dens officielle hjemmeside.

Traore er for kort tid siden blivet 17, og han bliver allerede nu sammenlignet med landsmanden Paul Pogba, der ligeledes spiller i Manchester United.

Endvidere lyder en del af forklaringen på skiftet til engelsk fodbold, at mulighederne for at bryde igennem på førsteholdet i Frankrig var meget lille.

Den tidligere United-spiller Nicky Butt står i dag i spidsen for klubbens akademi, og han er meget tilfreds med tilgangen af den unge franskmand.

- Aliou er en fantastisk talentfuld spiller, og vi er meget fornøjede over, at han skriver under på sin første prof-kontrakt med Manchester United.

- Det er klart, at han har brug for at vænne sig til tingene, men der er en stor fremtid for ham - og vi glæder os til at se ham spille for klubbens U18-hold i den anden halvdel af sæsonen, siger Nicky Butt.

Aliou Traore bliver endvidere beskrevet som en meget kraftfuld felt-til-felt-midtbanespiller.

Rygterne svirrer for alvor: Er Zlatan på vej væk fra United?

Træner jubler over Bendtner: 'Det er et godt tegn'

Får én på lampen: Her bliver tanden sparket ud af munden