United-kollaps - Pogba den store skurk

Paul Pogba brændte et straffe midt i anden halvleg, da Manchester United spillede 1-1 ude mod Wolverhampton

Pogba misbrugte et straffespark. Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix
Pogba misbrugte et straffespark. Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

For første gang i sæsonen måtte Manchester United mandag forlade en Premier League-kamp uden sejr.

I anden spillerunde havde Ole Gunnar Solskjærs mandskab ellers muligheden for at tage de tre point, men det blev kun til 1-1 mod Wolverhampton på udebane.

Uniteds føring fra første halvleg blev udlignet i begyndelsen af anden halvleg, og derefter missede Paul Pogba et straffespark.

Manchester United-spillerne tog selvtilliden fra den imponerende 4-0-sejr over Chelsea i første spillerunde med ud på banen i mandagens kamp.

Storklubben var klart bedst i første halvleg og kom på måltavlen i det 27. minut.

Efter et par hurtige kombinationer og et veltimet dybdeløb modtog Anthony Martial bolden i feltet, og trykkede den op i nettaget med venstrebenet.

Lige før pausen var franskmanden ved at få foræret en stor chance, men skvattede selv i bolden. Derfor måtte de rødblusede gå til pause med en føring på et enkelt mål efter en overbevisende halvleg.

Mindre overbevisende var gæsterne i begyndelsen af anden halvleg, hvor Wolverhampton kom bedre med. Ni minutter inde i halvlegen headede Raul Jimenez på indersiden af stolpen.

Minuttet efter var målrammen så på hjemmeholdets side. Via overliggeren sendte Ruben Neves bolden i kassen fra kanten af feltet, mens David De Gea sprællede forgæves.

Manchester United fik alletiders mulighed for at genetablere en føring midtvejs i halvlegen, da Paul Pogba blev ulovligt nedlagt i feltet.

Franskmanden sparkede selv, men hans sløje straffespark blev reddet af den portugisiske landsholdsmålmand Rui Patricio.

Begge hold jagtede sejren, men måtte altså nøjes med en pointdeling i det intense opgør.

Wolverhampton har to point efter to kampe, mens United har fire.

Kenneth Andersen meddelte sin plan om at stoppe efter FC Midtjylland var elimineret fra Europa League. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix FC Midtjylland FCM-træner gav op på Ibrox

Mads Timm i United-trøjen. Foto: David Davies Premier League Debuterede søndag: Fodboldekspert færdig

Mads Timm i United-trøjen. Foto: David Davies Premier League Debuterede søndag: Fodboldekspert færdig Foto: Lars Poulsen Intl. fodbold Perfekt start for Zanka

91 kommentarer
Vis kommentarer