United-legende kritiserer Van Gaals indkøb

Ifølge Manchester United-legenden Paul Scholes har Louis van Gaal ikke købt de rette spillere til klubben, og han forsøger at spille på en helt forkert måde

Paul Scholes har en fast klumme i avisen The Independent, og her lufter han i dag sit syn på sin gamle klub Manchester United. Og han lufter især sit syn på klubbens manager og dennes taktiske dispositioner.

Den tidligere United-spiller mener således, at Louis van Gaal spiller helt forkert i forhold til de spillere, som hollænderen har til rådighed.

- Jeg ved godt, hvad Louis van Gaal prøver på med dette hold. Jeg stiller bare spørgsmålstegn ved, om han har spillerne til det, skriver Scholes blandt andet.

- Jeg finder det svært at forstå, at United i marts spiller endnu en ny stil uden bevis for, at de har spillermaterialet til at gøre det.

Det er Van Gaals egen skyld, at han ikke har de rette spillere til at spille, som han gerne vil, mener Scholes. Ifølge ham er det ikke lykkedes Van Gaal og United at hente spillere, der for alvor kan stråle i hollænderens filosofi.

- Managere lever og dør med deres indkøb. Man køber de rigtige spillere til systemet, som man mener vil have succes. Jeg mener ikke, at klubben har opnået den balance, lyder det i klummen.

Søndag eftermiddag skal Scholes' påstande stå sin prøve. Her møder United Tottenham i en ufattelig vigtig kamp for at holde sig i top 4.

6 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere