United misser Pedro: Nu byder de på FCM-modstander

Southamptons Sadio Mané kan være tæt på et skifte til Manchester United, der angiveligt har lagt et bud på 150 millioner kroner for spilleren

Manchester United må nok se Barcelonas Pedro skifte til Chelsea i den nærmeste fremtid, så derfor har klubben valgt at gå videre til et nyt emne. Denne gang er det Southamptons Sadio Mane, der er kommet i Uniteds søgelys. Det skriver Daily Mail og The Telegraph.

Buddet på den senegalesiske spiller skulle være kommet i sidste uge, og være på hele 150 millioner kroner. Ifølge de engelske medier har Sadio Mane også lyst til at tage til Manchester United, der i denne sæson har rustet gevaldigt op.

Spilleren har United dog også holdt øje med i lang tid, forlyder det. Allerede inden Mané tog til Southampton sidste sommer, havde man øjnene rettet mod ham, men det er først nu, der kommer et bud på ham.

TV: Sidste sæson formåede Mané at score et hattrick på tre minutter! Gense den vanvittige præstation i videoen øverst i artiklen

Dengang skiftede han for omkring 110 millioner fra Red Bull Salzburg, så der venter en lille økonomisk gevinst for Southampton, hvis de sælger ham for den pris, som Daily Mail regner med, at han vil skifte for.

Dog har Southampton ifølge Sky Sports allerede været ude og afvise, at man vil sælge Sadio Mané, som man har udset som en af de spillere, som er centrale i forhold til opbygningen af truppen, og derefter en vigtig del af fremtidens hold.

Southampton og Mané  møder i Europa League-kvalifikationen de danske mestre fra FC Midtjylland.
 

10 kommentarer
Vis kommentarer