United på desperat jagt

Både Manchester United og Tottenham forsøger ifølge engelske medier at hente den tidligere Watford-angriber Odion Ighalo i Kina

Foto: Claus Bonnerup, Ernst van Norde, Anita Graversen, Jens Dresling, Lars Poulsen, Paul Childs via Reuters. Redigering: Morten Parsner

Manchester United og Tottenham har begge set bedre dage, og nu har de to klubber angiveligt udset sig den samme løsning på problemet. På transfervinduets sidste dage meldes to engelske storklubber i indædt duel om den nigerianske angriber Odion Ighalo.

Det er Sky Sports, der først kunne fortælle, at Manchester United havde forsøgt sig med et lande den tidligere Watford-angriber, der nu huserer i den bedste kinesiske liga, på en lejeaftale.

Kort efter fortalte samme medier, at også Tottenham havde forsøgt at lokke Ighalo med en lejeaftale gældende for resten af sæsonen i Premier League. Men hvor Manchester United stadig er en mulighed for Ighalo, er Tottenham mislykkedes i deres forsøg på at hente angriberen, der ellers var udset som en kortvarig løsning for den skadede topscorer Harry Kane.

30-årige Ighalo har spillet 55 Premier League-kampe og scoret 17 mål. Han skiftede i 2017 fra Watford til kinesiske CC Yatai og sidste år videre til Shanghai Shenhua.

Zanka skal spille resten af sæsonen i det tyske. Foto: Fortuna Düsseldorf Tysk fodbold Officielt: Tysk klub henter 'Zanka'

Ronnie Schwartz skal banke mesterskabet til FC Midtjylland. Foto: Jens Dresling Superligaen FCM henter Plaffeministeren!

Mikkel Kaufmann spiller allerede i foråret i hvidt. Foto: FCK FC København FCK henter angriber før tid: Her er prisen

4 kommentarer
Vis kommentarer