United-profil nægter stadig: Spyttede ikke

Manchester Uniteds Jonny Evans fastholder, at han ikke spyttede på Newcastles Papiss Cissé, selv om han har fået karantæne for det. Det er alt for lavt at spytte på andre, siger han

Både Jonny Evans og Papiss Cissé blev idømt lange karantæner - henholdsvis seks og syv spilledage - for at spytte på hinanden, da Manchester United og Newcastle mødtes for et par uger siden. Men mens Cissé har accepteret dommen og undskyldt, fastholder Evans, at han ikke har spyttet.

Se også: TV: FA til United-spiller: Det her er ulækkert!

I et interview med The Times fortæller United-stopperen, at han fortsat ikke forstår de seks dages karantæne.

- Jeg havde ikke til hensigt at spytte på en modstander, så da FA anklagede mig med det, kunne jeg aldrig acceptere det. At spytte på nogen er en af de mest ulækre ting, man kan gøre; det er lavt og billigt. Jeg ville aldrig overveje at spytte på nogen, siger Evans til avisen og fastholder sin uskyld.

- Jeg kunne gå hjem og se min mor og far i øjnene, for jeg vidste, at hvis jeg rent faktisk havde spyttet på nogen, tror jeg, de ville væmmes ved mig.

Se også: Hård straf til United-stjerne efter spytteri

Evans' karantæne gælder ikke desto mindre endnu, og det betyder, at han sidder ude, når United i morgen gæster Anfield og Liverpool. Herefter vil han fortsat have fire karantænedage tilbage.

3 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere