Annonce:
Annonce:

United smadrer City i Manchester-derby

Ashley Young og Marouane Fellaini strålede, da Manchester United ydmygede rivalerne fra City

Marouane Fellaini jubler om kamp med bl.a. anfører Wayne Rooney efter scoringen til 2-1 på Old Trafford. (Foto: AP)
Marouane Fellaini jubler om kamp med bl.a. anfører Wayne Rooney efter scoringen til 2-1 på Old Trafford. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Så bliver det lidt lettere at være United-fan i Manchester den kommende uges tid - ja, indtil næste lokalderby med 'opkomlingene' fra City. Efter et brag af et fodboldkamp vandt Manchester United - endelig - over de nyrige rivaler. Ikke bare vandt - United smadrede City i et opgør, der fik en hæsblæsende start.

Derfra blev det i perioder bare endnu vildere - med omstilling på omstilling.

Manchester City fik ellers en forrygende start og lagde stort pres på United-defensiven, og det var såre logisk, at Sergio Agüero allerede i det ottende minut kunne bringe Manchester City i front efter flot opspil i venstre side, hvor David Silva til sidst kunne spille en helt fri Agüero fri til en let scoring.

Rooney før Manchester-derby: Vi skal have håneretten igen

Annonce:

Men anført af en forrygende Marouane Fallaini og en storspillende Ashley Young kom United hurtigt tilbage i kampen på Old Trafford. Et langt udspark fra David de Gea endte hos Ashley Young, der i to forsøg passerede Joe Hart til udligningen allerede i det 14. minut, og 13 minutter senere var Ashley Young igen involveret i en scoring, da han efter Daley Blinds sublime forarbejde fornemt fandt Marouane Fellainis pandebrask med en tværbold mod fjerneste stang. City-forsvareren Clichy, der var med i optakten til City's scoring, så bestemt ikke godt ud i den situation.

Manchester City havde en kort opblomstring i en periode af anden havleg, men den stoppede hjemmeholdet effektivt, da først Juan Mata i noget, der lignede klar offside-position, blev spillet fri og fra venstrekanten styrtede ind i feltet og sikkert satte bolden mellem benene på Joe Hart og ind til 3-1 til øredøvende jubel for de mange United-fans på hjemmebanen.

Ashley Young var også involveret i scoringen til 4-1, da han let lagde en frisparksbold ind i panden på Chris Smalling, der uantastet af City-forsvaret kunne heade hjemmeholdet på 4-1.

'City-manager virker som en slagen mand'

Sergio Agüero fik ganske vist reduceret til 4-2, da United var en spiller i undertal - Michael Carrick måtte opgive at spille videre, da United havde brugt alle tre udskiftninger - men sejren til det hungrende hjemmehold var aldrig i fare.

Annonce:

Kristen i Manchester City tager formentlig til i styrke, og Manuel Pellegrini er en truet mand, hvis de stenrige arabiske ejere ikke holder fast i løftet om først at skifte ud på managerposten til sommer. Omvendt rider United på en suveræn bølgetop med den nu sjette Premier League-sejr i streg og blikket fast rettet mod den andenplads, som lokal-rivalerne nu er milevidt fra. Manchester City har nok at gøre med at kvalificere sig til Champions League næste sæson.

 

 

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette har spillet magtbingo hele sit liv
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: