United-spiller præsenteret i Brasilien

Brasilianske Anderson har fået sit skifte til Internacional i hjemlandet i stand, og midtbanespilleren har underskrevet en fireårig kontrakt

Anderson er nu præsenteret i brasilianske Internacional (Foto: AP)
Anderson er nu præsenteret i brasilianske Internacional (Foto: AP)

Siden det pinlige Liga Cup-nederlag til MK Dons har Anderson ikke startet for Manchester United, og nu kommer han ikke til det igen. Den 26-årige midtbanespiller er blevet præsenteret i brasilianske Internacional, hvor han har fået en fireårig aftale. Det skriver klubben selv på sin hjemmeside.

Her bliver Ariel Nunez skadet (Foto: TV3 SPORT) Superligaen TV: Av-av - Her udgår Brøndby-stjerne med skade

Anderson kom til Manchester United i 2007 og var mere eller mindre fast mand i sine fire første år i klubben. Han nåede blandt andet også at vinde fire Premier League-titler og Champions League, men en blanding af skader og formtab har været skyld i, at han kun nåede 70 Premier League-starter i den røde trøje.

Manchester United-manager Louis van Gaal har hentet en så ukendt back, at vi desværre ikke har billeder af ham (Foto: AP) Premier League United henter totalt ukendt back

Den nu tidligere United-spiller blev lejet ud til Fiorentina for et år siden, men seks måneder i Firenze var ikke nok til at bringe hans karriere tilbage på sporet, og det var den seneste halvsæson i Manchester altså heller ikke. Andersons sidste optræden for De røde djævle blev en 20 minutters indskiftning mod Burnley i august.

Se United smadre Leicester 3-1:

0 kommentarer
Vis kommentarer