United-spiller: Van Gaal er meget streng

Manchester United-manager Louis van Gaal har mødt kritik for sine metoder, og nu kalder også Morgan Schneiderlin managerens stil streng

Morgan Schneiderlin i duel mod Tottenhams Moussa Dembelé (Foto: AP)
Morgan Schneiderlin i duel mod Tottenhams Moussa Dembelé (Foto: AP)

Manchester United satsede for alvor, da man hentede Louis van Gaal til som ny manager. Hollænderen har ry for sin hårde og kontante stil, der flere steder har delt vandene. Den har han også mødt kritik for i England. Rygterne om dårlig stemning i omklædningsrummet har været flere, og manageren har selv været tvunget til at bekræfte nogle af påstandene.

Se også: Kåd Van Gaal om sit rekordindkøb: Han er det største talent

Nu melder også en spiller sig på banen. Nyindkøbet Morgan Schneiderlin har nemlig mærket til en mere konsekvent stil fra sin manager, som han skal vænne sig til:

- Louis van Gaal er en meget streng manager. Det er en ny form at træne på, som jeg ikke tidligere har oplevet. Man er tvunget til at tilpasse sig, for en del har ændret sig, siger Morgan Schneiderlin til Telefoot.

Se også: Elegant! Derfor er Uniteds rekordkøb den 'nye Henry'

Midtbanespilleren er dog glad for sin start i Manchester United:

- Manchester United er den største klub i verden. Man kan tydeligt se det på den entusiasme, som fansene viser, hver gang vi spiller. Jeg ved, at tilhængerne forventer meget af mig. Dette skyldes den pris, jeg er hentet for. Jeg vil dog gøre alt for at gøre dem stolte, udtaler den tidligere Southampton-profil.

Se også: Europas ti dyreste klubhold - se hvem der får mindst ud af pengene

I Premier League kører det dog godt for van Gaal og United. I weekenden tog holdet førstepladsen fra Manchester City, der dummede sig med 4-1 nederlag ude til Tottenham.

5 kommentarer
Vis kommentarer