United-stjerne båret livløs fra banen: Nu er der godt nyt

Romelu Lukaku er snart tilbage for Manchester United på trods af angriberens grimme hovedskade inden nytår

Det så meget grimt ud, da Manchester Uniteds belgiske stjerneangriber, Romelu Lukaku, gik i græsset efter en duel med Southamptons Wesley Hoedt kort inde i Premier League-kampen 30. december.

Saints-forsvareren kom sent ind i duellen og ramte den belgiske stjerneangriber hårdt i baghovedet, og så landede United-spilleren ubehageligt på jorden.

Lukaku modtog behandling i flere minutter, før han blev båret væk med iltmaske.

Se episoden øverst i artiklen.

Heldigvis havde United-manager José Mourinho godt nyt om belgierens tilstand, da han blev mødt af pressen efter mandagens 2-0 sejr over Everton.

Manchester sikrede sig de tre point uden Romelu Lukaku, men der går ikke længe, før fansene igen får angriberen at se i United-trøjen.

- Der er ingen alvorlige problemer med Romelu. Måske kan han allerede spille på fredag mod Derby (i FA-cuppen, red.), sagde José Mourinho og fortsatte:

- Han var ikke med mod Everton som en forholdsregel fra vores lægestab, efter han pådrog sig en hovedskade. Men Romelu var med i omklædningsrummet, han har ikke haft hukommelsestab og han er bevidst om, hvad der skete i situationen, sagde José Mourinho.

Øget fokus på hovedskader
Hvis ikke Romelu Lukaku bliver klar til FA Cup-kampen mod Derby, har han ti dage yderligere til at komme sig, inden Manchester United igen skal i kamp, når kriseramte Stoke kommer på besøg.

Der er kommet øgede fokus på hjernerystelser i Premier League, efter en dokumentar med den tidligere topangriber Alan Shearer har sat fokus på problemet.

I dokumentaren blev det afsløret, at det engelske fodboldforbund slet ikke havde tal på, hvor mange der led af mén efter disse skader. Derfor skal der ikke tages chancer med hovedskader og hjernerystelser, lyder meldingen fra FA.

Læs mange flere nyheder om Manchester United herunder:

Flotte kasser sender Manchester United tilbage på sporet

Fanget af kamera: Premier League-spiller i problemer

Sur Mourinho løfter sløret for Zlatans fravær efter ny bommert

Storsviner til Zlatan: 'Vandrede rundt som en aldrende bokser'

Efter overfald: Manchester United vil søge råd hos Liverpool