United-stjerne efter anklager: Min samvittighed er ren

Manchester Uniteds Ander Herrera slår fast, at han aldrig har haft noget at gøre med match-fixing

Ander Herrera afviser, at han skulle have foretaget sig noget, der har med matchfixing at gøre. (Foto: AP)
Ander Herrera afviser, at han skulle have foretaget sig noget, der har med matchfixing at gøre. (Foto: AP)

Manchester Uniteds 25-årige spanske midtbanespiller, Ander Herrera, er én af de 41 spillere, trænere og ledende personer, som står nævnt i en undersøgelse omkring match-fixing i spansk fodbold.

Anklagerne mener nemlig, at Ander Herrera og otte andre spillere fra Real Zaragoza samt klubbens træner, Javier Aguirre,betalte omkring 7,5 millioner kroner til Levante-spillere, forud for en La Liga-kamp tilbage i 2010/2011.

Ander Herrera sigtes i en sag om matchfixing, der angiveligt skulle have fundet sted tilbage i sæsonen 2010-2011. (Foto: AP) Premier League United-stjerne sigtes for matchfixing

Zaragoza skulle nemlig vinde kampen for at undgå nedrykning, men Ander Herrera afviser, at han har været involveret i match-fixing.

- Jeg har aldrig haft, og jeg vil aldrig have noget at gøre med manipulation med kampresultater, skriver Ander Herrera på sin Facebook-profil.

De Gea blev helt fortjent kåret som kampens bedste spiller. Premier League United-legende: David de Gea overgår Schmeichel

- Hvis jeg bliver indkaldt til at vidne i en retssag, så vil jeg gøre det med glæde, da min samvittighed er ren. Jeg elsker fodbold, og jeg tror på fairplay, både på og udenfor banen, skriver han.

0 kommentarer
Vis kommentarer