Annonce:
Annonce:

United-stjerne forklarer den triste årsag: Derfor har han været væk

Veteranen Michael Carrick har været væk i et par måneder uden forklaring, men nu fortæller han, at han er i hård genoptræning efter uregelmæssig hjerterytme

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

United-fans har spejdet forgæves efter midtbanestjernen Michael Carrick de seneste måneder, og det samme har det kunnet gøre efter grunden til hans fravær.

Nu går United-profilen selv ud på Twitter og forklarer, at han har haft problemer med sit hjerte.

'Jeg vil bare lige give jer en update på min situation, fordi ikke så få har spurgt mig, om jeg er okay, og hvorfor jeg ikke har været fit de seneste måneder. Efter at have fået det mærkeligt i anden halvleg af vores kamp mod Burton i september, har jeg gennemgået en række tests. Det viste sig, at det skyldtes en uregelmæssig hjerterytme, som nu er blevet grundigt undersøgt og behandlet’, skriver Michael Carrick, som nu igen ser lys for enden af den mørke tunnel.

carrick hjerte

Annonce:

’Jeg har været nødt til at træne mig stille og roligt op, mens der er blevet holdt nøje øje med mig, men jeg føler mig godt tilpas nu. Jeg vil gerne forsikre om, at jeg er rask og træner hårdt med holdet. Jeg bygger min fitness op og sigter efter snart igen at komme i betragtning til truppen. Tak for jeres støtte'.

I følge Manchester Evening News håber den 36-årige veteran, som kom til klubben fra Tottenham i 2006, på at komme i betragtning til truppen til den sidste gruppekamp i Champions League mod CSKA Moscow den 5. december.

Carrick har vundet fem mesterskaber, FA Cup, Champions League og Europa League med Manchester United og har i også optrådt som anfører for holdet.

Mourinho frygter at denne profil forlader Manchester United

Efter choknederlag: Er der stjernekrig på vej i United?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: