United-stjerne i familie-strid før skæbnekamp

Memphis Depay har droppet 'Depay' på fodboldtrøjen, og hans familieforhold er da også lidt problematiske

Memphis Depay har udfordringer med sin familie (Foto: All Over Press)
Memphis Depay har udfordringer med sin familie (Foto: All Over Press)

Den nye Manchester United-stjerne Memphis Depay har tidligere fortalt, at han har valgt at have fornavnet 'Memphis' stående på trøjen i stedet for faderens efternavn 'Depay'.

Det skyldes ifølge den hollandske offensivspiller, at hans far forlod familien, da lille Memphis var fire år.

Nu har engelske The Sun fået fat i far Dennis Depay, og han håber at blive genforenet med sin fodbold-søn.

- At sige, at jeg ikke har set ham, siden har fire år, det er en løgn, siger farmand Dennis Depay til avisen.

- Det er ufatteligt og ikke sjovt. Han er min søn, og jeg elsker ham. Jeg er manden, der gav ham sin første bold, siger Dennis Depay.

Se også: Rykker 115 pladser - Er det verdens næstbedste fodboldhold?

- Han blev ikke efterladt af mig. Det er ikke sandt. Jeg har altid været der for ham. På Youtube så jeg ham tale om sin far og sige, at han ikke ville have mit navn på trøjen, og det var forfærdeligt, siger Dennis Depay.

- Jeg ville ønske mig at være sammen med ham igen. Jeg savner ham så meget, siger Dennis Depay.

Se også: United-manager jubler: Jeg vil kysse ham

Som barn ville Memphis Depay en dag ikke længere bo hos sin mor, men da han var hendes eneste hjemmeboende barn, så endte det med, at han måtte blive boende.

- De andre børn kunne ikke lide ham på grund af hans talent. De begyndte at hade ham, og familien vendte sig imod ham. Hver gang han havde en diskussion med sin mor, så bad han mig om at overtage ham, siger Dennis Depay.

Memphis Depay fik kontrakt med PSV, og moderens familie mente, at faderen ville tage hans penge.

Dennis Depay så senest sin søn, da Memphis var 17 år. Her opsøgte faderen sin søn på PSVs træningsanlæg.

- Han var glad for at se mig, og han sagde, at han havde billetter, hvis jeg ville se ham spille. Derefter var der intet og alt, hvad der har været sagt er løgn, siger Dennis Depay.

Han fortæller, at der nu også er problemer mellem Memphis Depay og hans 30-årige bror Geoffrey og 27-årige søster Georgina.

- De var regelmæssigt i kontakt, men da han tog til Manchester ringede Georgina og sagde, at hun ville se ham. Så skiftede han nummer, og hun hørte ikke mere. Det var meget mærkeligt, for vi har ikke gjort noget galt, siger Dennis Depay.

- Jeg håber, at det hele vil løse sig en dag. Jeg elsker min søn, og det ved han. Han kender sandheden. Jeg savner ham så meget, og hvad der er sket er forfærdeligt, siger Dennis Depay.

Memphis Depay jubler med Wayne Rooney (Foto: AP)
Memphis Depay jubler med Wayne Rooney (Foto: AP)
 

Og skulle der være folk, der tror, at Dennis Depay gerne vil være sammen med sin søn igen, fordi det kan give gode penge, så tager de fejl.

- Hans familie nyder succesen, men jeg er tilfreds med det, jeg har. Jeg vil ikke have penge, men jeg vil gerne have kontakt med ham, siger Dennis Depay.

Her til aften spiller Holland og sønnike Memphis Depay afgørende EM-kvalifikationskamp ude mod Tyrkiet. Et nederlag kan sende Holland helt ned på en sensationel fjerdeplads.

Se det lækre tv-portræt af Memphis Depay:

Ti ting du skal vide om Memphis Depay

1) Han blev ved VM i Brasilien nomineret til titlen som turneringens bedste unge spiller. Franske Paul Pogba endte med at snuppe den, men Depay kan glæde sig over, at han er yngste hollandske målscorer ved et VM.

2) Depay er inspireret af den tidligere Manchester United-bomber Ruud van Nistelrooy. ’Vi taler sammen og ser på, hvad jeg kan forbedre i for eksempel mine afslutninger eller løb. At sidde og tale med Ruud er motiverende’.

3) Han har ghanesisk far og hollandsk mor. Forældrene blev skilt, da han var fire, og siden har han ikke haft meget med sin far at gøre. Det er også grunden til, at der nu står Memphis og ikke Depay på ryggen af hans trøje.

4) Han havde et tæt forhold til sin morfar, der døde dagen efter, at Memphis var fyldt 15. Han har en tatovering på sin venstre arm, som er dedikeret morfaderen. ’Den mand ga’ mig meget styrke og tog sig godt af mig’.

5) Memphis Depay er tosset med tatoveringer, og det meste af hans muskuløse Tarzan-overkrop er overdænget med blæk. Han har sit mantra drømmejager tatoveret på brystet og fået tatoveret succes på sin underlæbe.

6) Han har scoret 21 gange for de nykårede hollandske mestre PSV Eindhoven i denne sæson. Det gør ham til topscorer i Æresdivisionen foran holdkammeraten Luuk de Jong (19). Der resterer fortsat to runder.

7) Depay er blevet sammenlignet med Robben, og nogle mener endda, at han kan blive lige så god som Cristiano Ronaldo. Hans tidligere træner i PSV Phillip Cocu har sagt, at Depay en dag vil kunne match portugiseren.

8) Han er den tiende hollænder, der kommer til at spille for Manchester United. Blandt forgængerne har der været succeser som Stam, van Nistelrooy og van der Sar, men også flop som Jordi Cruyff og Alexander Büttner.

9) Den 21-årige hollænder er en hurtig starter. Han debuterede på PSV Eindhovens førstehold som 17-årig og scorede efter 20 minutter, da VVSB Noordwijkerhout blev besejret 8-0 i pokalturneringen.

10) Som ungdomsspiller i PSV var han uregerlig størrelse, og klubben ansatte ’livstræneren’ Joost Leenders til at hjælpe ham uden for banen. Han fik rettet Depays fokus mod fodbolden og har været vital for hans karriere.

11 kommentarer
Vis kommentarer