United-stjerne missede fly: Enig om salg for 470 mio

Angel di Maria var ikke med flyet til Uniteds træningslejr - manageren ved ikke hvorfor, men klubben skulle være enig med klub om salg

Angel di Maria var ikke med flyet til Uniteds træningslejr, men L'Equipe mener også, at United er enige med PSG om et salg (Foto: AP)
Angel di Maria var ikke med flyet til Uniteds træningslejr, men L'Equipe mener også, at United er enige med PSG om et salg (Foto: AP)

Manchester United vandt i nat en træningskamp i Californien mod Barcelona med 3-1, men dagen efter er det en spiller, der ikke var med, der trækker overskrifter.

Argentinske Angel di Maria, der sidste år blev Storbritanniens dyreste spiller nogensinde, da United købte ham i Real Madrid for 630 millioner kroner, var ikke med flyet til USA.

- Jeg har hørt, at han ikke var med flyet, og mere kan jeg ikke sige, siger van Gaal ifølge Skysports.

- Marcos Rojo var heller ikke med flyet. Han havde pasproblemer, men jeg ved ikke, hvorfor Di Maria ikke var med, siger van Gaal.

Der spekuleres nu kraftigt i, at Di Maria ikke var med flyet, fordi han skal præsenteres i Paris SG inden for et par dage.

Den franske sportsavis L'Equipe melder sent lørdag aften nemlig, at en aftale er tæt på.

- Manchester United har godtaget et bud på 63 millioner euro (470 millioner kroner). Et skifte kan være på plads allerede mandag, lyder det.

Angel di Maria har været en skuffelse i Manchester. (Foto: AP) Premier League Manchester United kan tabe 100 millioner på stjerne-flop

Robin van Persie er allerede væk, og nu ser Angel Di Maria også ud til at være det (Foto: AP)
Robin van Persie er allerede væk, og nu ser Angel Di Maria også ud til at være det (Foto: AP)
 

Det har længe været kendt, at Di Maria ikke har kunnet finde sig til rette i Manchester. Ifølge franske RMC har Angel Di Maria allerede flyttede sin familie væk fra Manchester, da han også selv regner med at rykke til Paris.

Og I Paris har man længe været vild med argentineren.

- Vi taler om en meget kompliceret handel. Hvis Manchester United gerne vil sælge, så vil PSG ikke være de eneste interesserede. Så der kan komme budkrig, sagde PSG-træner Laurent Blanc midt i juni.

Og i nat bekræftede Blanc så, at det kan ende med et skifte før onsdagens kamp mellem netop Manchester United og Paris SG i USA.

- Vi forventer, at han kommer til USA. Men for hvilket hold han spiller, det ved vi endnu ikke, siger Blanc.

- Hvis han skifter, så håber vi, at det er til PSG, men der er stadig to andre store klubber i spil for ham. Vi må bare vente, siger Blanc.

Hvad Manchester United skal bruge de mange millioner til, der eventuelt tikker ind mandag, det vides af gode grunde endnu ikke, men spanske Pedro har længe været meldt på vej til United.

I Barcelona har Pedro således måttet finde sig i at være bænkevarmer bag trioen Messi, Neymar og Suarez.

Angel di Maria er sammen med flere af Manchester Uniteds andre profiler blandt de mest populære i Premier League. (Foto: PA Photos) Premier League Magtdemonstration: Her er United-stjerner i en liga for sig

I Manchester United har Di Maria foreløbig blot nået 20 Premier League-kampe, og i den sidste del af sæsonen blev han endda slået af holdet af en fremragende Ashley Young.

Denne sommer er United-truppen allerede styrket med blandt andre Memphis Depay, Morgen Schneiderlin, Bastian Schweinsteiger og Matteo Darmian, og flere ventes at komme til i kampen for at sende Premier League-titlen tilbage til Old Trafford, hvor den ikke har været siden Alex Fergusons dage.

Her scorer Angel Di Maria på et frækt løb for United:

17 kommentarer
Vis kommentarer