United-stjerne var modelkæreste utro med brystbombe

Manchester Uniteds målfarlige venstrekant Jesse Lingard er blevet beskyldt for at være utro med en enlig mor fra Sheffield, få dage inden han fejrede sin 25 års fødselsdag med sin amerikanske modelkæreste Jena Frumes

En prekær og pinagtig eller måske snarere pikant historie har set dagens lys i de britiske medier. Den 25-årige, brandvarme Manchester United-stjerne Jesse Lingard er nemlig angiveligt blevet taget med fingrene i kagedåsen.

Den målfarlige venstrekant har således ifølge bl.a. The Sun og Daily Mail været sin amerikanske model-kæreste Jena Frumes utro.

Jesse Lingard skulle efter sigende have haft en hed affære med den barmfagre 32-årige United-fan Leonie Borek i sit tre mio. pund dyre palæ (cirka 25 mio. kroner) i Cheshire få timer efter holdets 2-1-nederlag til ærkerivalerne fra Manchester City 10. december.

De Røde Djævles nummer 14 skulle efter nattens amourøse eskapader have kvitteret den kortvarige romance – der bl.a. inkluderede et erotisk sidespring i stjernens jacuzzi – med et par signerede fodboldstøvler som et ’dyrebart’ minde og et lift til togstationen.

Og som prikken over i’et valgte Jesse Lingard få dage efter den elskovsfulde afstikker at fejre sin 25 års fødselsdag med kæresten Jena Frumes – som han i øvrigt har dannet par med i et år.

Kæresten Jena Frumes ...

Men den tvivlsomme opførsel har tilsyneladende bragt elskerinden Leonie Boreks pis i kog. For efter den enlige mor fra Sheffield til sin store overraskelse opdagede kærestens eksistens ved at læse om hende i The Sun, har hun altså valgt at stå frem med sin side af historien til de britiske medier.

10. december satte hun om aftenen kurs mod United-stjernens palævilla med forventningerne om en romantisk aften med velsmagende vin og en fortrinlig middag. I stedet blev hun temmelig chokeret, da hun blev budt velkommen af Jesse Lingard, som var i færd med at kværne en Dominos pizza og en flaske Disaronno-likør, alt imens han spillede kort med bl.a. United-angriberen Marcus Rashford og så fodbold på tv.

Men selskabet blev hurtigt bedt om af gå, da den britiske brystbombe ankom.

Leonie Borek gør en dyd ud af at understrege, at de minsandten knaldede hele tre gange i løbet af natten, og at hun samtidig både er forarget og fortørnet over landsholdsspillerens manerer.

Leonie Borek ...

Hun stempler Jesse Lingard som en ’love rat’ (kærligheds-rotte) over for The Sun. Og hun fortæller, at hun i den grad føler sig udnyttet:

- Jesse (Lingard, red.) er blot en lillebitte dreng i et stort hus med en overdådig livsstil. Han har ingen idé om, hvordan man behandler kvinder. Det er en ulækker opførsel, lyder det fra Leonie Borek til The Sun.

- Han har jagtet mig med kun én ting i tankerne, og han ville ikke stoppe, før han fik det.

- Jesse beklagede sig til mig, fordi han ikke havde haft sex i lang tid. Det er tydeligt, at han kun har haft sex i tankerne.

Det var ifølge Daily Mail en holdkammerat fra Old Trafford, der med et billede på det sociale medie Snapchat introducerede Leonie Borek til Jesse Lingard. Og derefter fulgte adskillige flirtende tekstbeskeder på Whatsapp:

’Er du god til massage?’ og ’jeg har ikke fået noget i lang tid’ – jovist, United-kanten er så sandelig en ægte charmør eller rettere: charlatan.

Leonie Borek hævder endda, at Jesse Lingard tilmed plagede hende om at møde ham på spillernes hotel natten før Uniteds kamp mod Arsenal 2. december. Men hendes afslag virkede kun pirrende på Jesse Lingard, der få timer inden opgøret mod City altså spurgte, om de efterfølgende skulle mødes om aftenen.

Det ser ud til at Manchester Uniteds målfarlige venstrekant Jesse Lingard er havnet i fedtefadet efter en vis Leonie Borek er stået frem i de britiske medier. Foto: Kirsty Wigglesworth/AP
Det ser ud til at Manchester Uniteds målfarlige venstrekant Jesse Lingard er havnet i fedtefadet efter en vis Leonie Borek er stået frem i de britiske medier. Foto: Kirsty Wigglesworth/AP
 

Stjernens nuværende kæreste er formentlig ikke synderligt begejstret over The Sun og Daily Mails udlægning af teksten.

Den billedskønne amerikanske model tog endda turen hele vejen over Atlanten for at fejre sin kærestes 25 års fødselsdag.

Problemer i paradis eller ej, efter Jesse Lingard scorede det afgørende mål i mandagens kamp mod Everton på Goodison Park, svarede han igen på mediernes beskyldninger, mener Mirror.

Scoringen blev nemlig fejret med den ene finger for munden, mens han øjensynligt tyssede på sine kritikere.

På Twitter skrev han tilmed:

- Stop nu med alt jeres snak.

Stangstiv Rooney crasher bryllupsfest under landsholdslejr

Rooney undskylder stangstive billeder: Det er upassende

Rivalen forsvarer stangstiv Rooney

Klopp forsvarer Rooney: Legenderne drak som djævle

Mourinho efter Rooneys fest: Han er klar til Arsenal

Sikke en brandert: Sportsvært fundet nøgen i fremmed seng