United taber til bundhold på udebane

Manchester United brændte store chancer og tabte 0-1 ude mod Newcastle i Premier League

United tabte et vigtigt skridt i toppen af Premier League. Foto: AP/Owen Humphreys
United tabte et vigtigt skridt i toppen af Premier League. Foto: AP/Owen Humphreys

Manchester Uniteds stjernebesatte mandskab tabte søndag 0-1 ude mod Newcastle i Premier League.

Matt Ritchie scorede sejrsmålet for værterne, som inden kampen lå under nedrykningsstregen, da han var på pletten efter 65 minutter.

Ti minutter efter Ritchies mål fik Uniteds Anthony Martial en enorm dobbeltchance på kanten af det lille felt, men begge gange blev skuddet reddet af en forsvarer, og i overtiden leverede Newcastles målmand en glimrende redning.

Med pointtabet ligger United stadig nummer to i Premier League, men har Liverpool, Tottenham og Chelsea i hælene.

Senere søndag spiller Liverpool ude mod Southampton.

Manchester United-manager José Mourinho havde forbarmet sig over midtbanestjernen Paul Pogba og givet ham genvalg til startopstillingen.

I den seneste spillerunde sad 24-årige Pogba ude mod Huddersfield som opfølgning på en sløj indsats i nederlaget til Tottenham runden forinden.

Newcastle startede dog kampen bedst, og som så ofte før brillerede United-keeper David de Gea med kampens første store og vigtige redning.

Efter seks minutter sparkede Jonjo Shelvey hårdt fra kanten af feltet, og netop som bolden så ud til at stryge i nettet, kom De Gea flyvende gennem luften og slog den væk.

Få minutter senere havde Newcastles Ayoze Perez en afslutning lige forbi stolpen.

Uden at imponere fik United mere greb om løjerne, og også Newcastles målmand måtte tage fra med gode redninger. I søndagens kamp var det såmænd den tidligere Esbjerg-målmand Martin Dúbravka, som nåede 76 kampe for vestjyderne fra 2014 til 2016.

I januar skiftede han til Premier League fra Sparta Prag på en låneaftale.

I anden halvleg havde han heldet på sin side tre gange i træk. Først da Romelu Lukaku fik underkendt et mål, og siden da Alexis Sánchez var på spil to gange.

Først fik chileneren sit skud efter gode driblinger rettet af, og siden kom en forsvarer på tværs, efter at Sanchez var driblet uden om Dúbravka efter en god stikning fra Lukaku.

Og netop som kampen således så ud til at være tippet mod forestående United-sejr, slog Newcastle til ud af ingenting.

Efter 65 minutter scorede Matt Ritchie sit første mål i sæsonen, da han i et ellers fyldt United-felt fik oceaner af plads i feltet efter en dødbold.

Premier League United-stjerne anklaget for matchfixing - her er hans reaktion

Miller blev præsenteret sammen med Wes Brown og John O'Shea i United. Foto: All Over Press Premier League Optrådte for AGF og United - nu er han død

13 kommentarer
Vis kommentarer