United til Mourinho: En ting skiller dig fra jobbet

Velunderrettede Sky Sports kan fortælle, at Jose Mourinho bliver ny United-træner til sommer, hvis bosserne vælger at skille sig af med Louis van Gaal

Mourinho og hans agents telefoner er uden tvivl rødglødende i denne tid. Portugiseren har endnu ikke sin fremtid på plads. (Foto: AP
Mourinho og hans agents telefoner er uden tvivl rødglødende i denne tid. Portugiseren har endnu ikke sin fremtid på plads. (Foto: AP

'The Special Ones' fodboldfremtid har de seneste mange måneder været genstand for enorm omtale i den internationale sportspresse.

Det hyppigste rygte har uden tvivl været, at Jose Mourinho skal overtage trænersædet i Manchester United, der har haft en miserabel sæson.

Og dette rygte kan nemt blive til virkelighed, beretter velunderrettede Sky Sports.

Van Gaal er cool omkring rygterne om hans afgang fra Manchester United og giver et kækt svar til dem, der tror på, at han ryger til sommer. (Foto: AP/Jon Super) Manchesteru Van Gaal: Hver uge bliver jeg fyret

Via flere uafhængige kilder kan de nemlig fortælle, at Uniteds topledelse har tilbudt portugiseren jobbet. Der er dog et men. Det forudsætter nemlig, at United-bosserne vælger at skille sig af med hollænderen Louis van Gaal denne sommer. En beslutning, der endnu ikke er afklaret.

Det britiske medie kan referere et møde på en restaurant i det centrale London mandag, hvor Mourinho havde følgeskab af sin agent, Jorge Mendes, og sine advokater. På mødet skulle de ifølge Sky Sports kilder have diskuteret Mourinhos fremtid.

Jorge Mendes havde dog ingen kommentarer, da Sky Sports konfronterede ham med mediets oplysninger.

(Foto: AP) Premier League Arnesen overrasker: United bør holde fast i van Gaal

Mourinhos agent har dog forsikret ham om, at han igen kan bestride manager-stolen i en topklub senest fra juli. Det er angiveligt også den fremtidsplan, som Mourinho lige nu forholder sig til.

- Jeg ved ingenting om det. Jeg har ikke nogen klub. I juli kommer jeg tilbage, sagde Mourinho i sidste uge.

Angiveligt er United ikke den eneste bejler til hans signatur. Paris Saint-Germain er stadig interesseret i at bringe ham til Parc des Princes, som afløser for Laurent Blanc.

43 kommentarer
Vis kommentarer