United udlejer keeper og henter spiller hjem

Manchester United udlejer Sam Johnstone til Preston, hvor klubben dog samtidig henter tilbage

Sam Johnstone søger spilletid. (Foto: AP)
Sam Johnstone søger spilletid. (Foto: AP)

Manchester United er i problemer i Premier League. Klubben er at finde på en skuffende sjetteplads, og er uden sejr i de otte seneste kampe. Af samme grund er der lagt op til massiv aktivitet i transfervinduet, og i Manchester er man allerede gået i gang. På årets første dag er de to første aftaler faldet på plads, hvor der både er tale om en udlejning og en hjemkaldelse.

Først har Manchester United valgt at udleje keeper Sam Johnstone. Den 22-årige keeper var på bænken, da David De Gea var rygtet til Real Madrid, men da skiftet faldt igennem, faldt Johnstone igen ned som tredjekeeper. I 2014/15 blev han udlejet til Preston, hvor keeperen var med til at sikre oprykning til The Championship.

Se også: Liverpool tæt på at lande serbisk stortalent

Nu søger Sam Johnstone mere fast spilletid, og det får han i sin hjemby Preston, der har hentet ham tilbage på en lejeaftale gældende for den kommende måned. En aftale der skaber glæde hos begge parter, hvor der nu er udsigt til nyt håb om spilletid for Johnstone.

Manchester United-keeperen er ikke den eneste aktivitet, klubben har haft på årets første dag. Her har manager Louis van Gaal nemlig valgt at kalde offensive Will Keane tilbage fra lejeaftalen med Preston. Her har Keane blot scoret en enkelt gang i 20 kampe, men kan være løsningen på nogle af de offensive problemer, som United har.

I Preston har man meldt, at Manchester United med kort varsel havde forlangt at få Keane tilbage for at kæmpe for en plads på Old Trafford.

Se også: Rædselsstart for United-ikon: Krisen kradser i spansk storklub

1 kommentar
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere