Uniteds nye stjerne hånes efter PL-debut

En af Manchester Uniteds helt store indkøb denne sommer Bastian Schweinsteiger bliver i den grad kritiseret for sin debut i Premier League for storklubben

Mere end 75.000 tilskuere gav den tyske stjerne Bastian Schweinstieger stående ovationer, da verdensmesteren fik Premier League-debut for Manchester United på Old Trafford i weekenden.

United-fansene og Schweinsteiger kunne glæde sig over en 1-0-sejr over Tottenham i sæsonens første kamp, men den nu tidligere Bayern-spiller efterlod ikke det bedste aftryk foran de mange rødklædte tilskuere.

Se også: TV: Eriksen uheldig i premiere-nederlag til United

Schweinsteiger fik 30 minutter på banen, og den 31-årige midtbanespiller markerede sig tydeligst med en advarsel, hvor han sparkede Nacer Chadli ned af to omgange.

Den engelske presse, som plejer at være hård i sin vurdering, holdt sig heller ikke tilbage med kritikken efter stjernens debut.

Sunday Telegraph bemærkede, at Uniteds spil blev langsommere, efter Schweinsteiger blev skiftet ind, og at tyskeren havde store besværligheder med at tilpasse sig tempoet i kampen.

Sunday Mirror lagde godt mærke til den fine velkomst, som Old Trafford gav tyskeren, men avisen var ikke meget begejstret over hans indsats - eller shorts for den sags skyld: 'Schweinsteiger fik en velkomst som en legende, men i sine absurd store shorts gjorde han sig mest bemærket med et gult kort', skriver de.

Sunday Express var mere grove i deres kritik:

- Han har spist alt for meget sauerkraut (hvidkål) denne sommer. Han må tabe sig, vurderede de.

Manchester United-legenden Rio Ferdinand, der har sin egen klumme i The Sun, skriver, at han ikke er tryg ved tyskerens fysiske tilstand, og at han tvivler på, at den aldrende midtbanespiller kan holde sig skadesfri i den hårdt spillende Premier League.

Kamp-statistikken er heller ikke med Schweinsteiger.

Tyskeren vandt kun én af sine fem dueller i opgøret, og udover tre afleveringer frem ad banen var alle hans andre pasninger på tværs eller bagud.

Se også: Guardiola sår tvivl om Schweinsteigers helbred

Hovedpersonen selv var dog tilfreds med sin egen præstation og havde forståelse for, hvorfor han startede på bænken.

- Det var en super følelse og en rigtig fed oplevelse. Det vigtigste var, at vi vandt. Træneren tog den rette beslutning med at starte med mig på bænken, for jeg blev sat lidt tilbage med en mindre skade for noget tid siden, sagde Schweinsteiger.

I videoen øverst i artiklen kan du se nogle af Schweinsteigers aktioner fra hans PL-debut, der desværre for ham ikke var alt for positive.

Danske Christian Eriksen, der spillede hele kampen for Tottenham, var tæt på at sikre sin klub den ene point med et godt skud. Gense den fine chance i videoen herunder.

34 kommentarer
Vis kommentarer