Uniteds pokal-fadæse: Har ødelagt vinder-trofæet

Manchester United har mistet en del af Liga Cup-trofæet, som ellers er en vandrepokal

Manchester United vandt den lille pokalturnering sidste sæson, men nu mangler en del af trofæet. Foto: All Over Press
Manchester United vandt den lille pokalturnering sidste sæson, men nu mangler en del af trofæet. Foto: All Over Press

Det kan være et tegn på, at Manchester United har vundet lidt for mange trofæer, eller også at den engelske Liga Cup ikke betyder så voldsomt meget for de store hold.

I hvert fald har Manchester United mistet en del af trofæet fra Liga Cup-sejren i fjor, bedst som den engelske fodboldorganisation Football League har bedt De Røde Djævle om at returnere trofæet.

Det skriver avisen The Mirror.

Manchester United kunne lade sig hylde som vinder af den lille pokalturnering, efter man slog Southampton 3-2 i finalen blandt andet på to mål af svenske Zlatan Ibrahimovic.

Artiklen fortsætter under billedet.

Zlatan Ibrahimovic var hovedårsagen til, at det meste af Liga Cup-pokalen havnede i Manchester. Foto: All Over Press
Zlatan Ibrahimovic var hovedårsagen til, at det meste af Liga Cup-pokalen havnede i Manchester. Foto: All Over Press
 

Siden fejringen har pokalen været udstillet på Old Traffords museum, men da United skulle sende herligheden retur, kunne man ikke finde bunden af vandrepokalen, hvorpå vinderne af turneringen er indgraverede.

Og i Manchester har man ikke den fjerneste idé om, hvor det manglende stykke af pokalen er:

- Det er noget af et mysterium. Vi tror ikke, at bunden nogensinde forlod Wembley med nogen, som er tilknyttet Manchester United. Trofæet blev overrakt, og spillerne gik rundt på Wembley med det, som traditionen foreskriver, men det er et mysterium, hvor bunden er blevet af. Hverken manageren eller spillerne har den, og den har næppe nogensinde været i Manchester, siger en kilde ifølge avisen.

Football League bekræfter, at bunden af trofæet er forsvundet, og at man derfor skal lave en ny fod med indgraveringer og hele molevitten inden 25. februar, når der skal findes en ny vinder af turneringen, der i år hedder Carabao Cup.

Selve trofæet har en værdi af små 170.000 kr., men Football League ved endnu ikke, hvad en ny fod til pokalen kommer til at koste. Man regner dog med, at regningen til Manchester United kommer til at lyde på omkring 8.500 kr.

Mon ikke også det går, hvis man har råd til at betale Alexis Sanchez en ugeløn på 2,7 mio. kr., hvis Arsenal-spillerens skifte går igennem som ventet:

Beløbet er helt skørt!: Sådan vinder United kapløbet om stjernen

Læs flere nyheder om Man Utd. herunder:

Mourinho tæt på at forlænge med Manchester United

Manchester United vil forlænge med David De Gea

Rygterne svirrer for alvor: Er Zlatan på vej væk fra United?