Annonce:
Annonce:

Ups: Superstjerne fanget på billede - nu er det slettet

Arsenal-stjernen Martin Ødegaard poserede sammen med en norsk tv-profil til et awardshow, men nu er billedet slettet efter anmodning fra Premier League-klubben

Foto: GLYN KIRK/Ritzau Scanpix
Foto: GLYN KIRK/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Et ganske harmløst billede har fået de norske sportsmedier til at koge, og mystikken omkring dets forsvinden har nu også fået det til at buldre.

Arsenals unge stjerne-nordmand Martin Ødegaard og danser Helene Spilling blev fotograferet sammen af den fremmødte presse, da London Football Award blev afholdt i mandags i England.

Billedet, der blev taget af en fotograf fra virksomheden Shutterstock, blev lagt ud i norske NTB's billeddatabase hurtigt efter og delt vidt og bredt, men onsdag var det så taget ned igen og ikke til at finde.

I kølvandet på billedet bragte blandt andre The Sun en historie om, at Ødegaard og Spilling har gang i en romance, men at det skulle være årsagen til billedets forsvinden, er der i skrivende stund ingen meldinger om.

Du kan se billedet nederst i artiklen.

Men hvorfor så?

Annonce:

Det har Dagbladet søgt en forklaring på, og Christina Dorthellinger, der er visuel redaktør i NTB, oplyser til mediet, at det skyldes noget rettighedsmæssigt, men den rigtige forklaring skal åbenbart findes hos... Arsenal.

London-klubben har nemlig anmodet om at få billedet fjernet, fastslår chef for London Football Awards, Paul Nanson, over for Dagbladet.

- Billedet blev fjernet efter en anmodning fra klubben, udtaler han.

Dagbladet har forgæves forsøgt at komme i kontakt med både Helene Spilling og Ødegaards agent, Bjørn Tore Kvarme.

Arsenal-profilen, der i indeværende Premier League-sæson har scoret 10 gange og lagt op til 6 mål, blev kåret til årets spiller i London til showet.

Helene Spilling har i flere år hevet medaljer til sig på samlebånd som professionel danser, og så er hun en yderst populær del af den norske udgave af Vild med dans 'Skal vi danse'.

Et program hun vandt i 2021 med sin partner – sportsjournalisten Simon Nitsche.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: