Annonce:
Annonce:

Uro i Eriksens klub før PL-start

Danny Rose er både utilfreds med sin løn i Tottenham og klubbens manglende indkøb denne sommer

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Det er under ét år siden, at Danny Rose forlængede sin aftale med Tottenham.

Den engelske landsholdsspiller sikrede sig med sin underskrift en lønstigning på godt en kvart mio. kr. om ugen og sagde, at han ikke kunne ønske sig andet end at spille for Spurs i resten af karrieren.

Men man har som bekendt et standpunkt, til man tager et nyt. Og nu mener Rose, at han bliver underbetalt af klubben fra Nordlondon og kræver mere i løn.

Rose har ellers været skadet siden starten af februar, men det forhindrer ikke venstre backen i at mene, at han med en ugeløn på lige over en halv mio. kr. bliver underbetalt.

I et stort interview med The Sun, som Tottenham angiveligt ikke vidste fandt sted, lufter Rose sin utilfredshed med lønnen.

- Det kan være, at jeg ikke har længe tilbage i fodbold. Min alder, og det at jeg har været ude i et halvt år, gør, at jeg har tænkt meget over det.

Annonce:

- En ting er sikkert. Jeg kender min værdi, og jeg vil sikre, at jeg får, hvad jeg er værd. Jeg spiller ikke så godt, som jeg har gjort, for ikke at blive betalt, hvad jeg mener, at jeg er værd.

- Det gælder alt i livet. Hvis du mener, du er en bestemt sum værd, hvorfor så stille sig tilfreds med mindre, siger Danny Rose i det opsigtsvækkende interview, der har kastet mange overskrifter af sig i England.

For er det starten på et internt opgør i Christian Eriksens klub?

Tottenham har godt nok forlænget kontrakterne med en lang række profiler – deriblandt danske Eriksen – inden for det seneste halvandet år, men London-klubben betaler væsentligt mindre i løn end konkurrenterne i toppen af Premier League.

57932550.jpg
Det er det, som Danny Rose med sine kritik sætter spot på, og ifølge The Telegraph skulle der blandt holdkammeraterne være opbakning, da det også er deres sag, at han taler.

Mindre London-klubber som West Ham og Crystal Palace betaler eksempelvis lønninger, som overgår Spurs’.

Annonce:

I Tottenham er Premier League-topscorer Harry Kane lønførende med en ugeløn på én god rund million kroner, men han ville kunne tjene mere andre steder.

Det mener Danny Rose også, at han ville kunne. Hvis han skiftede til Chelsea eller Manchester United kunne han se frem til i hvert fald en fordobling.

Tidligere på sommeren skiftede back-kollega Kyle Walker til Manchester City for en halv milliard kr., og i sin nye klub har landsholdsbacken fordoblet sin løn.

Det er Danny Rose naturligvis også klar over. I interviewet med The Sun taler han om lysten til på et tidspunkt at spille nordpå i England – Rose stammer fra Leeds – men ifølge engelske medier skulle han håbe på et skifte til Chelsea.

Det virker dog ikke så sandsynligt, for Tottenham er ikke interesseret i at sælge til byrivalen. Senest det skete var i 1985!

Annonce:

Ud over at brokke sig over sin løn kritiserer Rose sin klubs indkøbspolitik. Tottenham er den eneste klub i Premier League, der endnu ikke har hentet en eneste spiller i dette transfervindue, og det er ifølge Rose for ambitiøst af sidste sæsons sølvmedaljevindere.

- Jeg siger ikke, at vi skal købe ti spillere. Jeg ville gerne se to eller tre, og det er ikke spillere, hvor du er nødt til at google og sige ’hvem er det?’. Jeg mener velkendte spillere.

- Jeg køber ikke den med, at vi ikke har brug for spillere. Når du tænker på vores startellever, er den én af de bedste i landet, men efter det…, siger Danny Rose, der de seneste sæsoner har været på årets hold i Premier League.

Han er fortsat ikke helt kommet sig over sin knæskade og er derfor ikke med i lørdagens Premier League-premiere mod Newcastle.  

Ifølge The Times vil Danny Roses angreb på egen klub ikke gøre ham rigere. Tværtimod.

Den engelske avis mener at vide, at Tottenham er klar med en bøde på to ugers løn – lige over én mio. kr. – for de barske udtalelser.  

Annonce:

Danny Rose har scoret flere flotte mål for Tottenham. Her slår han til mod Liverpool i sidste sæson:

Transfer-krigen fortsætter: Afviser nyt kæmpe-bud på superstjernen

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: