Uroen ulmer i stjerne-truppen: Han er så arrogant!

Stjernerne forstår ikke, hvorfor Josep Guardiola har udskældt fransk stjerne med på træningstur

At sige at der er fred og ro i Manchester City-lejren vil være at jonglere lige lovlig meget med begrebet 'sandhed'.

Truppen deltager i den amerikanske del af Champions Cup med deltagelse af en lang række af de største europæiske storhold, men der er gang i svingdøren i truppen, og samtidig undrer flere profiler sig over franske Samir Nasri.

For hvorfor dælen er han med på turen?

Flere unavngivne kilder i truppen siger til Daily Mail, at de har svært ved at forstå Guardiola og se fidusen i brugen af udskældte Nasri, der dels var lejet ud til Sevilla sidste sæson, dels har været rygtet langt væk fra Etihad Stadium - og ikke mindst risikerer hele fire års karantæne for dopingmisbrug.

- Truppen forstår ikke, hvorfor Nasri overhovedet er her. Han er meget upopulær på grund af sin arrogance. Nogle i truppen vil endda have, at han skal smutte hjem til Manchester, siger en anonym spiller til avisen.

En anden unavngiven kilde siger til Express' udsendte medarbejder:

- Han har en så arrogant attitude og ligner ikke en, der bekymrer sig om det. Han ved, at han er på vej væk, og klubben kan slet ikke vente med at få ham ud af døren.

30-årige Nasri har karrieren igennem været igennem flere skandaler, og det er ingen hemmelighed, at han ikke boltrer sig i venskaber i City.

Man skal heller ikke have alverdens doktorgrader i fodboldkundskab for at kunne lure, at Guardiola ikke har ham i sine planer for den kommende sæson.

Sex, tweets, billeder og en rasende kæreste
Problemet for den catalonske manager er, at han ikke sådan lige kan få solgt Nasri, fordi UEFA er ved at foretage en undersøgelse af Nasris tur til Los Angeles i december, hvor han som Sevilla-spiller angiveligt besøgt en klinik, Drip Doctors, der hjalp ham med intravenøs behandling, der kan have overtrådt de gældende dopingregler.

Historien om Nasri og klinikkens meget fotogene og barmfagre ejer er blevet fortalt adskillige gange i de kulørte, engelske medier. Primært fordi det involverer sex, tweets, billeder og en rasende kæreste hjemme i England.

Det kan du læse om her:  Fransk stjerne i bizar sex-sag

Faktum er, at han risikerer fire års karantæne, hvis han af UEFA findes skyldig. Og hvem vil så have ham?

City har kontrakt på ham i yderligere to sæsoner - til en lille million danske kroner i løn om ugen vel at mærke. Der er med andre ord cirka 100 millioner kroner at spare, hvis det lykkes dem at få ham skibet af sted her og nu.

Og måske her ligger årsagen til Guardiolas beslutning om at implementere Nasri i træningsturen. For spiller franskmanden godt, så kan det have en positiv indflydelse på mulighederne for salg. Og derfor var han også på banen i 2. halvleg af kampen mod Manchester United forleden.

Bidende El Salvador-spillere får lange karantæner

Voldsomme beskyldninger: I ville jo skade ham!

Voldsomme billeder: Stjernen indlagt efter rædsels-tackling

City-profil vil væk - Guardiola: Vil ikke arbejde med dem, som ikke vil være her

Seneste nyt

Benny bekræfter vores bange anelser om regeringen

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.