Usædvanligt: EU-regler forsinker Dzeko-transfer

Edin Dzeko har bestået lægetjekket i AS Roma, men kan ikke skifte, før klubben har solgt en spiller på grund af EU-regler

Edin Dzeko er ved at skifte fra Manchester City til Roma, men transferen lader vente på sig grundet en EU-regel. (Foto: AP/Rui Vieira)
Edin Dzeko er ved at skifte fra Manchester City til Roma, men transferen lader vente på sig grundet en EU-regel. (Foto: AP/Rui Vieira)

Manchester City er tæt på et salg af angriber Edin Dzeko. Den engelske klub var nået til enighed med italienske AS Roma, og tidligere på ugen fløj den bosniske profil til Italien. Her blev han i lufthavnen modtaget som en sand folkehelt, hvor Dzeko blev tiljublet af ikke mindre end 3.000 fans.

Fredag var spilleren så igennem det obligatoriske lægetjek, inden en handel kunne lukkes. Og så alligevel ikke. Nu forsinker uventede faktorer dog aftalen for en stund. Årsagen er, at man i AS Roma har glemt at tage højde for reglerne omkring sin spillertrup, og dermed ikke kan gennemføre handlen endnu.

Se også: For dårlig mod tophold: Det skal Eriksen forbedre

Årsagen er, at der er regler for, hvor mange spillere fra ikke EU-lande, der være i truppen. Denne kvote har man allerede fyldt op i AS Roma, og dermed skal klubben sælge en spiller, før man kan underskrive med Dzeko. Sådan lyder meldingen lørdag fra Football Italia, der harMarquinho og Tonny Sanabria blandt favoritterne til et salg.

Selvom aftalen er forsinket for nu, ventes det dog, at klubben inden længe får styr på situationen. Man vil nemlig gerne tilknytte Dzeko hurtigt, således at han kan blive klar til den nye sæson.

Edin Dzeko har været i Manchester City siden 2011, hvor landsholdsspilleren skiftede fra VfL Wolfsburg. Angriberen er 29 år.

0 kommentarer
Vis kommentarer