Annonce:
Annonce:

Uskarpe Sunderland straffet af West Ham

Nedrykningstruede Sunderland havde chancerne til at få point, men man var for uskarpe, og så tabte man for sekstende gang i sæsonen

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Sam Allardyce var tilbage på Boleyn Ground, der var vindblæst, da West Ham tog imod Sunderland i Premier League-rundens første kamp.

For Sunderland handlede det om vigtige point i bunden, mens West Ham ledte efter point, så man kunne holde trit med de øvrige tophold om europæiske pladser.

Formstærke Emmanuel Emenike og Dimitri Payet var med fra start, hvor Lanzini orkestrerede første chance, da han spillede Mark Noble fri, der fra kanten af feltet sparkede på overliggeren.

Efter en halv time kom første og eneste scoring. Sunderlands Patrick van Aanholt fejlede på sin venstre back og efterlod bolden til Michael Antonio. Den store offensivspiller, der kom til fra Nottingham Forest inden sæsonen og siden har spillet sig til en afgørende rolle, driblede ind i banen og afsluttede mod det lange hjørne, hvor bolden nærmest klistrede til stolpen til 1-0-føring.

Annonce:

Sunderland med Jermain Defoe på toppen og Dame N'Doye på højrekanten var ufarlige og uden egentlige chancer inden pausen, hvor man fortjent var bagud, men det ændrede sig efter pausen, hvor nedrykningskandidaten spillede sig op.

To store chancer til Rodwell

West Ham faldt længere ned, inden Jack Rodwell to gange var faretruende tæt på. Først blev han spillet fri i feltet, hvor han fra en fri position sparkede lige på Adrian, inden den tidligere Everton-profil sparkede langt over fra nært hold, efter Sam Byram ellers havde foræret ham en stor chance.

Dame N'Doye havde siden en farlig afslutning, ligesom Andy Carroll og Dimitri Payet var tæt på, men flere scoringer kom der ikke.

Sunderland var ikke skarpe nok, og så kan man nu se prisen på tabellen, hvor man stadigvæk ligger næstsidst med en farlig kurs efter sæsonens sekstende nederlag.

Eksperter: Her er Premier Leagues nedrykkere

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

De lovlydige straffes, alle de andre går fri
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: