Annonce:
Annonce:

Utilfredshed i United: Mourinho nægter at mødes med fans

Manchester Uniteds manager, Jose Mourinho, vil ikke mødes med fan-repræsentanter for at diskutere den seneste tids spændinger på Old Trafford. – Jeg kan ikke snakke med en fjerdedel af planeten, lyder det kække svar

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Ifølge flere engelske medier har Manchester Uniteds portugisiske manager, Jose Mourinho, takket pænt nej tak til at mødes med klubbens mere eller mindre utilfredse fans for at diskutere den seneste tids spændinger mellem de to parter hjemme på Old Trafford.

Nylig kritik af Uniteds defensive og ’kedelige’ spillestil i holdets seneste kampe mod bl.a. Liverpool (0-0) og Tottenham (1-0) har tydeligvis irriteret og naget Mourinho en hel del. United-bossen sendte derfor inden tirsdagens opgør i Champions League mod den portugisiske storklub Benfica en lille stikpille ud til klubbens mange fans på lægterne: ’Jeg håber, at I vil føle jer mere underholdt I denne kamp, end I gjorde mod Tottenham.’

Schmeichel langer ud efter Mourinho: - Det var virkelig kedeligt

Annonce:

Men den til tider kontroversielle og egenrådige manager stoppede ikke der. Nej, for Mourinho klandrede også klubbens tilhængere for ikke at støtte nok op omkring deres nyindkøbte angriber Romelu Lukaku til trods for hans aktuelle problemer med at finde vej til netmaskerne – det belgiske fyrtårn har nemlig ikke scoret i hele seks kampe nu.

The Manchester United Supporters Trust (MUST) skulle derfor angiveligt have lagt op til forsoning mellem de to parter ved at invitere portugiseren med til en snak om sine bekymringer med et par af tilhængernes repræsentanter. Men endnu engang var Mourinho utvetydig og fast i mælet:

- Jeg kan ikke mødes med en fjerdedel af planeten, lyder Jose Mourinhos kække modsvar.

- Jeg tror, at en fjerdedel af planeten er Manchester United-rød. Og jeg kan ikke møde dem alle, siger han og afviser altså dermed invitationen fra fangruppen.

I søndagens brag af et topopgør i den engelske Premier League mellem Chelsea (4.) og Manchester United (2.) kan Jose Mourinho meget vel ramle ind i endnu en vred fanskare. Men søndag er det nok snarere hjemmepublikummet på Stamford Bridge, der sørger for alt andet end en varm velkomst.

TV-klip: Mourinho: Derfor måtte Lukaku IKKE sparke straffespark ...

Annonce:

Sidste gang den tidligere Chelsea-manager for 12 måneder siden gæstede The Blues med United var det nemlig langt fra en hjertelig velkomst den portugisiske strateg modtog – og han måtte tilmed se sig besejret hele 4-0 i det opgør. Men Mourinho afviser dog, at negative kommentarer og utilfredse Chelsea-fans vil få en betydning under det kommende sammenstød mellem de to topklubber:

- Det bliver intet problem. Når jeg går på gaden og uden for fodbolden, møder jeg særligt mange Chelsea-fans, især i det område hvor jeg bor, og jeg har endnu ikke mødt en eneste fan, som ikke var flink over for mig.

- Hvad der sker på stadion, er en helt anden sag. Når jeg ankommer til Stamford Bridge, er jeg jo manager for modstanderne, så jeg accepterer alle slags reaktioner med den største respekt.

Den kommende topkamp vil give en klar indikation af begge klubbers nuværende og indbyrdes styrkeforhold. Chelsea har haft en smule opstartsproblemer i jagten på at genvinde mesterskabet og jokkede gevaldigt i spinaten i det seneste heftige 3-0-nederlag mod Roma i Champions League. Manchester United kæmper derimod en ihærdig kamp for at fastholde presset på deres værste konkurrent og rival fra bysbørnene hos Manchester City.

Annonce:

Og kærligheden blomstrer ikke ligefrem mellem Mourinho og Chelsea-manager Antonio Conte. Senest hånede portugiseren ifølge Daily Mail sin italienske kollega for at beklage sig over The Blues’ skadesproblemer. I søndagens kamp forventes det nemlig at Manchester United stadig vil have hele seks ukampdygtige spillere ude.

Mourinho løfter sløret for Zlatan-comeback

Igen langer Mourinho kraftigt ud efter medierne, som han beskylder for med vilje at ignorere, hvor stærke United var i begyndelsen af sæsonen, da typer som franske Paul Pogba stadig stod til rådighed:

- Jeg tror, det måske er min egen skyld, fordi jeg i stedet burde beklage mig over vores skades-situation hver eneste weekend.

- Jeg er sikker på, at alle andre trænere ville råbe højt om Pogba hver eneste dag – 'Åh nej, jeg har ikke Pogba til rådighed. Åh, gid jeg havde. Åh, 10 kampe uden Pogba. Åh alle gruppekampe i Champions League uden Pogba. Åh, alle store opgør mod Liverpool, Chelsea og Spurs uden Pogba.' Og jeg har ikke selv hverken snakket eller nævnt Pogba én eneste gang, lyder det fra Jose Mourinho.  

Kampen mellem Chelsea og Manchester United bliver spillet sent søndag eftermiddag på Stamford Bridge.

Annonce:

Uhyggeligt skadeshelvede: Derfor er PL-stjernens arm-tatovering endt på foden

Alle hylder Eriksen i år - her er grunden

Eriksens drømmeaften - rundbarberede Real

Sikke noget pis! Smidt ud for at urinere på banen

TV-klip: Carragher: Dette engelske hold kan vinde CL - Mølby: Vil du betale for at se United?

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: