Utraditionel opvarmning: PL-stjerner trænede i park

Sheffield United varmede op til torsdagens udekamp mod Liverpool på en noget anderledes facon. Oprykkeren trænede i Stanley Park tæt på Anfield

Hundelufterne i Stanley Park fik sig torsdag et noget særpræget syn …

Nuvel, nu er det normalt, at der bliver spillet fodbold i parken tæt på Anfield i Liverpool. Men her var altså tale om spillere, der normalt spiller på noget finere græs med knap så mange knolde.

Sheffield United møder torsdag aften Premier Leagues suveræne førerhold Liverpool på udebane og valgte at varme op til opgøret i parken, der ligger med udsigt til Anfield.

Sheffield United-manager Chris Wilder gennemførte en let omgang træning i parken.

Spillerne tog det med højt humør og kunne grine ad, at de undervejs blev forstyrret af en lokal hund, der gerne ville lege med Premier League-stjernerne.


Sheffield United overnattede i Liverpool, så hvorfor ikke bruge den lokale park til træning. Den slags var ganske almindeligt blandt engelske hold i gamle dage, men det er et særsyn i dag.

Oprykkeren vil uden tvivl høste mange sympatipoint på den konto, og de er i forvejen manges kæledægge efter en flot sæsonstart.

Sheffield United ligger inden aftenens opgør på ottendepladsen i Premier League og har europæisk fodbold inden for rækkevidde.

Foto: Phil Noble/Ritzau Scanpix Betting Spilforslag: Værdi på Van Dijk

Der var mødt massivt frem med fans og presse, da Zlatan torsdag ankom til Milano. Foto: STR/Ritzau Scanpix Italiensk fodbold Kaotiske scener: Zlatan får heltemodtagelse

Ragnar Sigurdsson, der her fejrer en sejr med FCK-tilhængerne, har brudt med sin russiske klub. Foto: Lars Poulsen FC København Hjem til FCK? Bryder med russisk klub

4 kommentarer
Vis kommentarer