Annonce:
Annonce:

Uventet opbakning til Arsenal-komet

Arsenals Bukayo Saka er tilbage for sit klubhold ovenpå en turbulent sommer, og det er med sjældne hyldester fra modstanderfans

×
Gåsehud: Fans rejser sig op og hylder modstandernes indskifter
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Det har ikke været en let sommer for 19-årige Bukayo Saka, selvom han blev udtaget til Englands EM-trup og spillede flot turnering.

Hans EM-slutrunde vil blive husket for et afgørende brændt straffespark i finalen og den omdiskuterede reaktion, han modtog efterfølgende.

Saka var en de England-spillere, som modtog kommentarer af racistisk karakter - kommentarer som store dele af fodboldverdenen og spilleren efterfølgende fordømte.

Nu er Saka tilbage for sit klubhold, og da han i sæsondebuten i Premier League blev skiftet ind i nederlaget mod Brentford, modtog han en stor hyldest af tilskuerne på Brentfords hjemmebane.

Det kan du se i tv-klippet over artiklen.

Ikke første gang
Bukayo Saka modtog også store ovationer, da Arsenal i sidste uge spillede sin sidste testkamp mod rivalerne fra Tottenham.

Normalt er det en fodboldkamp, hvor tændingen er stor mellem de to rivaliserende London-klubber, men stridsøksen blev begravet, da Saka trådte ind på Tottenhams hjemmebane.

Efter Tottenham-kampen skrev Saka på sin Instagram, han han var taknemmelig for den hyldest, han modtog af Tottenhams fans.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fra i dag skal hun kaldes for Sylteminister
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: