Vågner fra hjerneblødning: Ferguson ude af koma

Der er godt nyt omkring Alex Fergusons hjerneblødning

Godt nyt omkring Alex Fergusons hjerneblødning. Foto: Ben Stansall / Ritzau Scanpix
Godt nyt omkring Alex Fergusons hjerneblødning. Foto: Ben Stansall / Ritzau Scanpix

Sir Alex Ferguson blev lørdag aften opereret for en hjerneblødning, og hans tilstand blev i engelske medier betragtet som alvorlig.

Siden har fodboldverdenen ventet på nyt omkring den legendariske manager, og sent mandag aften er den første opdatering kommet frem.

- Sir Alex Ferguson er ude af koma og viser lovende tidlige tegn på at komme sig efter hasteoperationen for en hjerneblødning, lyder det i Daily Mail.

Oplysningerne er ikke bekræftet fra officiel hold, men den engelske avis har flere detaljer om udviklingen.

- Britisk fodbolds mest succesfulde manager forbliver i intensiv pleje, men kunne mandag sidde op og tale med familie og venner på Salford Royal Hospital, hvor han blev overført til lørdag, lyder det i avisen.

- Operationen gik rigtig godt, og den 76-åriges respons på behandlingen giver grund til forsigtig optimisme omkring ham. Der vil dog stadig være en lang vej til fuld restituering, da han fortsat vurderes, lyder det videre.

Tidligere mandag kunne også Skysports fortælle, at Ferguson fortsat skal være indlagt.

Husker du 5-5? Ferguson sagde farvel med drømmekamp

Søndag kunne Luke Griggs fra den britiske velgørenhedsorganisation Headway, som støtter patienter ramt af hjerneblødninger fortælle, at der i nogle tilfælde er brug for omfattende rehabilitering, før en patient kan genvinde for eksempel talens brug.

- En hjerneblødning kan være ekstremt alvorlig, sagde Griggs til Independent og fremhævede, at mange patienter kun overlever med vedvarende svaghed, hovedpine og hukommelsesproblemer.

- Enhver hjerneskade er unik, og det samme er den måde, enhver patient kommer sig på, sagde Griggs dog til avisen.

Adskillige verdensstjerner var lørdag hurtigt ude og give deres støtte til kende over for Sir Alex Ferguson, der som Manchester United-manager fra 1986 til 2013 var med til at sikre klubben hele 13 mesterskaber.

Her ses støtten fra navne som Peter Schmeichel, Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo med flere.

My thoughts and prayers are with you, my dear friend. Be strong, Boss!

Et opslag delt af Cristiano Ronaldo (@cristiano) den

Se også: Ekspert om Fergusons sygdom: Kan være ekstremt alvorlig

Temperamenterne kommer i kog, når Liverpool og Manchester United mødes. Foto: AP/Jon Super Sport og Spil United vs. Liverpool: Mere kompliceret end had

Sport og Spil Eksklusivt: United-stjerner afslører deres første Ronaldo-møde

Koryfæerne Bobby Charlton, Denis Law og George Best scorede sammen 665 mål for Manchester United. De troner i dag som statuer foran Old Trafford - men berettiger deres meritter, at de får en plads på vores allstar United-hold? (Foto: Getty Images) Sport og Spil Stjernernes stjernehold: Er dette det bedste United-hold nogensinde?

5 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere