Værsgo' Mourinho: Vil smide absurd beløb for superstjerne

Manchester Uniteds bestyrelse har givet Jose Mourinho grønt lys til at sprænge banken i jagten på de rette forstærkninger

Bliver det en regn af stjerner i United til sommer Foto: Getty
Bliver det en regn af stjerner i United til sommer Foto: Getty

Der er nærmest dømt rent slaraffenland for Jose Mourinho, efter han er tiltrådt som manager i Manchester United.

Den lidende storklub, der er desperat for at komme tilbage til tidligere tiders storhed, har givet Mourinho næsten frie tøjler på transfermarkedet i jagten på de spillere, der kan sende klubben tilbage på ret kurs og kæmpe med om Premier League-trofæet.

Den massive tv-aftale, som sikrer Premier League-klubberne vanvittige millionbeløb, for nogle endda milliarder, har givet United massive transfer-muskler, og klubbens bestyrelse sidder ikke og tæller pundene.

De skal bruges omgående, og ifølge AS har bestyrelsen givet José Mourinho grønt lys til at smide absurde 120 millioner euro efter Juventus-stjernen Paul Pogba.

Det er næsten 900 millioner kroner, hvilket vil gøre EM-franskmanden til en af verdens dyreste fodboldspiller. Og så vil en eventuel handel i øvrigt betyde et gensyn med Manchester-klubben, hvor Pogba var, indtil han skiftede til Juventus som 19-årig.

Det er på grund af frispark som disse, Pogba er jaget vildt
 

I følge AS har Uniteds interesse i franskmanden nu fået Real Madrid, der ellers længe har været i førersædet i jagten på midtbane-teknikeren, til at overveje situationen.

De er klar over, at de ikke kan konkurrere med de engelske klubbers transfer-muskler, men endnu værre er det, at Pogba kræver en løn, som automatisk vil gøre ham til den næstbedst lønnede i Real Madrid - kun overgået af Ronaldo.

Og det vil ikke ligefrem blive vel modtaget i omklædningsrummet, fortæller den spanske avis. Dermed ikke sagt, at Real Madrid opgiver jagten, men en decideret budkrig på Pogba, kan klubben ikke være med på.

Uniteds store problem i forhold til et køb af Pogba er, at hans agent, Mino Raiola (der også er Zlatan Ibrahimovic's agent), kræver 25 millioner euro i kommission for handlen. Det er altså omkring 185 millioner danske kroner, 'blot ' for at være agent for den rette spiller.

Endnu er det blot et rygte, men historien ligger dog godt i tråd med den megen snak om, at United er villige til at gå økonomisk rigtig langt i deres desperate kamp for oprejsning.

Eric Bailly skifter til Manchester United. (Foto: AP) Premier League Her er Mourinhos første indkøb

Der er en grund til, at Zlatan Ibrahimovic' skifte til Manchester United trækker ud (Foto: AP) Premier League Klausul afsløret: Derfor trækker Zlatans skifte ud

Marouane Fellainis hår har været med til at gøre ham berømt. Nu har han afbleget det (Foto: AP) Landsholdsfodbold Her er billedet, du skal se: Fodboldens største hår er afbleget

Premier League-kampe inden jul, du ikke må misse

Det nye Premier League-program for 2016/17-sæsonen er netop kommet ud. Ekstra Bladet zoomer ind på ti kampe inden jul, du ikke må gå glip af:

Hvor er Vardy?: Leicester City - Arsenal, 20. august
West Ham indvier nyt stadion:
West Ham - Bournemouth, 20. august
Pep og Mourinhos første møde:
Manchester City - Manchester United, 10. september
Traditionsopgøret:
Liverpool - Manchester United, 15. oktober
Mourinho vender hjem:
Chelsea - Manchester United, 22. oktober
Danskerduellen: Tottenham - Leicester, 29. oktober
London-derbyet:
Arsenal - Tottenham, 19. november
Duellen på sidelinjen: Manchester United - Arsenal, 19. november
London-braget på Broen: Chelsea - Tottenham, 26. november
Gensyn med Koeman: Southampton - Everton, 26. november

Kilde: Skysport

1 af 2 
2 af 2 Bliver det en regn af stjerner i United til sommer Foto: Getty
23 kommentarer
Vis kommentarer