Van Gaal: Arsenal er Premier Leagues bedste hold

Manchester United møder op med frisk formkurve, mens Arsenals nederlag til Olympiakos svier inden storkampen

Luis van Gaal har de store ord fremme om Arsenal, inden stormødet søndag mellem Arsenal og Manchester United i Premier League.

- Arsenal er teknisk og taktisk det bedste hold i ligaen. Ikke desto mindre har de ikke vundet så meget, så det bliver dette hold nødt til at forbedre, siger United-manageren ifølge flere engelske medier fredag.

Manchester United topper ligaen med 16 point inden mødet med rivalerne i London, og United møder op med en frisk Champions League-sejr over Wolfsburg onsdag aften.

TV: Arsenal var ved at score et vitalt mål, sidst holdene mødtes, men så væltede Phil Jones ind og afværgede hovedet - liggende. Se den absurde situation her.

Dagen før tabte Arsenal overraskende hjemme til Olympiakos, men i tabellen har Arsenal blot tre point op til United.

- Vi er glade, men jeg er sikker på, at Arsenal kan komme tilbage efter et nederlag. Det har de vist mange gange, siger van Gaal.

Efter 2-1-sejren over Wolfsburg fremhævede hollænderen, at United-spillerne led efter et program med seks kampe på 18 dage.

- Løsningen er afslapning, og derfor er det så vanskeligt at forberede sig til Arsenal-kampen. Som manager vil man forberede sig på træningsbanen, men det er umuligt, fordi der er brug for friske spillere. Den anden løsning er at spare spillere, siger Louis van Gaal ifølge AFP.

Se også: Sviner Wenger: Helt ærligt, hvordan kan du droppe Cech?

I Arsenal slikker man sårene efter netop at have sparet målmand Petr Cech i opgøret mod Olympiakos. Her fik David Ospina chancen, og han kvitterede med at fumle bolden over egen målstreg til en græsk scoring.

Nederlaget betød, at Arsenal er uden point i Champions League, og forsvarsspilleren Per Mertesacker erkender, at den europæiske nedtur har sat sine spor.

- På hjemmebane skal vi være langt mere aggressive og dynamiske fra kampens begyndelse. Det er det, vores spil handler om.

Se også: TV: Arsenal i ny fiasko - se gigantisk drop

- Jeg tror, at vi alle beklager (indsatsen, red.), og det vil tage et par dage at komme sig og fokusere på Manchester United, siger Per Mertesacker ifølge AFP.

Midt i al elendigheden øjner forsvareren dog et lyspunkt i mødet med United.

- Når vi spiller som i tirsdags med manglende koncentration og disciplin, så har vi ingen chance, men det er en god mulighed for igen at spille vores form for fodbold, siger den tyske forsvarer.

Arsenal tager imod Manchester United på Emirates Stadium søndag eftermiddag.

TV: Holdene mødes kun en uge efter årsdagen for Arsenals 8-2-blamage mod United. Vil de forsmædelige cifre gentage sig?

 

8 kommentarer
Vis kommentarer