Van Gaal forsvarer sin taktik efter tilskuerråb

Louis van Gaal afviser at gøre 4-4-2-formationen til en fast formation for Manchester United, efter den hjalp Manchester United med at besejre Queens Park Rangers

Loius van Gaal vil ikke ændre sin taktik til 4-4-2, selv om fansene vil have det, og selv om gav sejr mod Queens Park Rangers. (Foto: AP/Kirsty Wigglesworth)
Loius van Gaal vil ikke ændre sin taktik til 4-4-2, selv om fansene vil have det, og selv om gav sejr mod Queens Park Rangers. (Foto: AP/Kirsty Wigglesworth)

Louis van Gaal møder modstand fra Manchester United-tilhængerne, som savner tiderne med den klassiske 4-4-2-formation, som blev praktiseret i stor stil under Sir Alex Ferguson uanset hvilket hold, Manchester United skulle op imod.

I stedet har tilhængerne i denne sæson måtte vænne sig til en 3-5-2-formation fra Louis van Gaals side, og samtidig har Manchester United haft svært ved at skabe mange chancer, som de også havde lørdag, da de mødte Queens Park Rangers i den engelske Premier League.

Derfor mødte Louis van Gaal tilråb fra de medrejsende fans i løbet af første halvleg i kampen mod QPR, da de råbte '4-4-2, 4-4-2!' og 'angrib, angrib, angrib!' ned mod van Gaal.

Van Gaal kritiserer Falcao: Han skal score

I anden halvleg gik Louis van Gaal over til en 4-4-2-formation med en diamant på midtbanen, hvilket hjalp Manchester United med at sikre sig en 2-0-sejr. Men van Gaal afviser, at han vil gøre den formation til en fast formation for Manchester Uniteds vedkommende.

- Jeg ved godt, at når vi spiller med fire midtbanespillere i en diamantformation, så skaber vi flere chancer, men når vi gør det, så svækker det også balancen på holdet, siger Louis van Gaal til Sky Sports.

- Og det så man også i kampen mod Queens Park Rangers. Vi skabte chancer, men det gjorde QPR også.

Fans jubler over Eriksens klasse

- Hver uge er vi nødt til at beslutte os for, hvordan vi vil spille. Det er det helt store spørgsmål, vi står overfor. Og i første halvleg mod Queens Park Rangers, der spillede vi, som de gerne ville have os til at spille. Vi spille med lange, høje bolde, og QPR var bedre.

- Men vi ændrede formationen i anden halvleg, og det hjalp på det, siger Louis van Gaal.

Du kan se højdepunkter fra Manchester Uniteds 2-0-sejr over artiklen eller herunder:

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Nej Lars, dansk politik har ikke brug for dig – det er omvendt