Van Gaal langer ud efter forræderiske United: Sådan hævnede han sig

- Måden, Manchester United behandlede mig på, var forfærdelig, siger van Gaal, der for at hævne sig på englænderne sagde nej til at blive belgisk landstræner

Louis van Gaal er ligesom Wayne Rooney fortid i Manchester United, og hollænderen er bitter på klubben. Foto: All Over Press
Louis van Gaal er ligesom Wayne Rooney fortid i Manchester United, og hollænderen er bitter på klubben. Foto: All Over Press

Manchester United behandlede klubbens fyrede manager Louis van Gaal ’forfærdeligt’, fortæller hollænderen til sit hjemlands avis De Volkskrant.

Han fortæller, at han takkede nej til en række interessante jobs, fordi han ønskede at hævne sig på den engelske storklub og lade den betale ham hans løn i resten af kontraktperioden.

- Måden, Manchester United behandlede mig på, var forfærdelig og også forræderisk, siger 66-årige van Gaal i interviewet, som er gengivet i The Sun.

Han blev fyret to dage efter sejren i FA Cup i maj 2016 og afløst af Jose Mourinho, der angiveligt havde forhandlet med klubben i månedsvis.

- Jeg havde masser af tilbud, da jeg forlod United. Det belgiske fodboldforbund ville have mig som landstræner.

- Men jeg kunne ikke tage et arbejde i et år på grund af betingelserne i min aftrædelsesaftale med United.

At han sagde nej til at blive belgisk landstræner, fortryder han i dag.

- Jeg følte mig krænket over at lade denne mulighed gå fra mig, for jeg følte, at det ville være en fantastisk udfordring. Det var dumt, for sportslige overvejelser burde være de afgørende.

- Men på det tidspunkt tænkte jeg mest på at hævne mig på United og lade dem betale mig det maksimale beløb.

Tidligere blev van Gaal fyret i Barcelona, men det foregik på langt mere værdig vis, siger han.

- Barcelonas præsident Josep Lluis Nunez behandlede mig fantastisk. Ikke alle ledere I fodboldens verden er falske, lyder den bitre afskedssalut fra van Gaal.

Fodboldstjernen vandt alt: Nu er han forsvundet

Bog afslører Uniteds bizarre kapringsforsøg

Liverpools berømte dansker: Det betyder virkelig noget!