Van Gaal lovpriser De Gea: Derfor vi gjorde det svært for Real

Manchester Uniteds målmand David De Gea diskede op med flere fantastiske redninger i weekendens kamp, og manager van Gaal er da også mere end glad for, at spanieren blev i Premier League

Van Gaal er lykkelig for, at De Geas fremtid er at finde i United. (Foto: AP)
Van Gaal er lykkelig for, at De Geas fremtid er at finde i United. (Foto: AP)

David De Geas sommer har i den grad været hektisk.

Den spanske landsholdsmålmand var ellers stærkt rygtet til Real Madrid, og storklubben forsøgte da også at hente Manchester Uniteds førstevalg mellem stængerne på den sidste transferdag. Men rod i papirarbejdet gjorde, at Real Madrid ikke nåede at registrere De Gea i tide.

Derfor måtte spanieren blive i United, og sagen udviklede yderligere kort tid efter, da den 24-årige tidligere Atlético-keeper besluttede sig for at forlænge med United for yderligere fire år.

United-fansene er vilde med, at De Gea bliver på Old Trafford. (Foto: AP)
United-fansene er vilde med, at De Gea bliver på Old Trafford. (Foto: AP)
 

Klubbens manager, Louis van Gaal, er da også lykkelig for, at De Gea har viet sin fremtid til Manchester United, og spanieren diskede da også op med flere klasse-redninger i Uniteds udebanekamp mod Southampton i weekenden, der sluttede 3-2 til gæsterne.

TV: Se De Geas imponerende refleksredning ved stillingen 2-1 til United:

Den hollandske manager lovpriste sin målmand efter sejren og var lykkelig for, at United gjorde det svært for Real at købe De Gea.

- Han er den type målmand, der kan lave sådan en spektakulær redning. Sergio Romero har også reddet os før, og nu er det De Gea. Det var en fremragende redning på Fontes hovedstød. Helt fantastisk, sagde van Gaal til Sky Sport og tilføjede:

- Derfor er vi også lykkelige for, at han bliver hos os. Der er en grund til, at vi stillede os på bagbenene i transfervinduet, da Real Madrid tog kontakt. Han er vigtig for os, sagde han.

United rykkede op på andenpladsen efter sejren over Southampton - kun to point efter rivalerne Manchester City.

Du kan se de fem bedste redninger fra Premier League i videoen nedenunder

8 kommentarer
Vis kommentarer