Van Gaal: Marcus Rashford er et særligt talent

Louis van Gaal er svært tilfreds med Manchester Uniteds unge angrebskomet, som søndag sænkede Arsenal

Marcus Rashford scorede to gange i opgøret mod Arsenal. (Foto: PA Photos)
Marcus Rashford scorede to gange i opgøret mod Arsenal. (Foto: PA Photos)

Først skød han FC Midtjylland i sænk med to mål, og søndag var det blevet Arsenals tur til at smage lidt af Marcus Rashfords målmedicin.

Den 18-årige angriber, som har fået chancen i kølvandet på bygen af skader i Manchester Uniteds offensiv, bankede igen to bolde i kassen samt lagde op til det sidste mål, da United slog Arsenal med 3-2.

Marcus Rashford leverede endnu en gang varen for Manchester United med to scoringer mod Arsenal (Foto: AP). Premier League Ukendt United-komet sænker Arsenal

Det får United-manager Louis van Gaal til at finde de store roser frem om kometen.

- Min erfaring er, at unge spillere gør det godt i den første kamp, men i den anden er det altid anderledes. Men Marcus spillede også godt i den anden kamp, så han er et specielt talent, mener jeg, siger Van Gaal til BBC.

Den hollandske manager sammenligner i samme åndedrag Rashford med nogle af de tidligere talenter, Van Gaal har givet chancen i andre klubber.

Her nævner han navne som Patrick Kluivert i Ajax, Xavi Hernández i FC Barcelona og Thomas Müller i Bayern München.

Skal man tro United-manageren, er der altså et stort potentiale gemt i Marcus Rashford.

Med kampafgørende mål til 2- og 3-1 blev Marcus Rashford Manchester Uniteds store helt. Og han skulle slet ikke have spillet. (Foto: PA Photos) Europa League Van Gaal roser Uniteds teenage-joker efter storsejren

Adspurgt om sit syn på spillernes indsats i kampen, hvor Uniteds mange skader og tvivlsomme formkurve havde gjort Arsenal til favorit, var Louis van Gaal ikke overraskende glad for, hvad han så.

- Vi scorede tre mål, og vi kunne have scoret flere, så jeg er meget tilfreds med indsatsen, og resultatet er selvfølgelig fantastisk, lyder det fra den ellers stærkt kritiserede manager.

33 kommentarer
Vis kommentarer