Van Gaal roser Uniteds fans - men fansene raser

Manchester United er inde i en skidt periode, men nyder stadig opbakning fra lægterne, og det glæder manager Louis van Gaal

United-manageren er kommet under tungt pres fra fans og omgivelser - den rutinerede hollænder ryster dog ikke på hånden. (Foto: AP)
United-manageren er kommet under tungt pres fra fans og omgivelser - den rutinerede hollænder ryster dog ikke på hånden. (Foto: AP)

Louis van Gaal fik en fornuftig start i Manchester United, men denne sæson har været en noget tvivlsom affære for hollænderen. I december blev Premier League-klubben slået ud af Champions League allerede efter gruppespillet, og heller ikke i de øvrige turneringer kører det for holdet. Aktuelt er Manchester United uden sejr i otte kampe i træk efter 0-0 senest hjemme mod Chelsea.

Fra lægterne er der stor utilfredshed med manager Louis van Gaal. I den anden retning er den hollandske manager dog dybt imponeret over klubbens fans. Det afslører han på et pressemøde forud for weekendens runde, hvor Manchester United på hjemmebane tager imod Swansea City i en vital opgave:

- Jeg har haft forskellige problemer i de klubber, jeg har været i tidligere. Jeg må dog være ærlig og sige, at de klart bedste fans, jeg har oplevet, er her i Manchester United, Vi er i en vanskelig situation, men alligevel kommer de på stadion og bakker os op. Dette er ganske enkelt fantastisk at opleve, siger Louis van Gaal på pressemødet.

Se også: United udlejer keeper og henter spiller hjem

Manchester United møder Swansea klokken 16:00 lørdag eftermiddag. Van Gaal og United-mandskabet er at finde på sjettepladsen i Premier League med 30 points for 19 kampe - akkurat uden for de europæiske placeringer.

Opbakningen fra fansene er svundet markant i 2015, som det kan ses af nedenstående otte minutter lange video med fan-interviews, der er optaget i løbet af 2015, efterhånden som resultaterne indfandt sig eller udeblev.

39 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere