Van Gaal stak af fra pressemøde

Manchester United-manager Louis van Gaal gad ikke svare på spørgsmål om sin jobsituation, og derfor stak han hurtigt af fra pressemødet inden kampen mod Stoke

Louis van Gall har ikke så meget til overs for pressen. Derfor forlod han også pressemødet før kampen mod Stoke før tid. (Foto: AP/Jon Super)
Louis van Gall har ikke så meget til overs for pressen. Derfor forlod han også pressemødet før kampen mod Stoke før tid. (Foto: AP/Jon Super)

Fire minutter og 58 sekunder.

Det var, hvad Manchester United-manager Louis van Gaal havde at tilbyde de journalister, der var troppet op til pressemødet forud for Uniteds kamp mod Stoke 2. juledag.

Grunden var, at der efter seks kampe i træk uden sejr er opstået rygter i medierne om en snarlig fyreseddel til hollænderen.

Og de medierygter fik onsdag Van Gaal til at efterspørge en undskyldning fra de fremmødte journalister. Ingen sagde noget, og kort efter forlod han rummet. Du kan se pressemødet i dets fulde længde her.

- Føler nogen i dette rum for at give mig en undskyldning? Det er, hvad jeg tænker på, lyder det fra Van Gaal på pressemødet ifølge BBC.

- Hvad tror I, der sker med min kone og mine børn? Eller mine børnebørn? Eller med Manchester Uniteds fans? Eller mine venner? Hvad tror I?

Louis van Gaal og Manchester United er i krise forud for det omfattende jule-program i Premier League. (Foto: AP) Premier League Van Gaal på dagsordnen: Krisemøde i Manchester United

Den vrede hollandske manager gjorde det efterfølgende klart, at det ikke var hans eget ønske at sidde og snakke med journalisterne.

- Så I tror, jeg har lyst til at snakke med medierne nu? Jeg er her kun på grund af Premier Leagues regler. Jeg er nødt til at snakke med jer, konstaterer den hollandske manager.

Efter mindre end fem minutter med virkelig anspændt stemning mellem Van Gaal og pressen forlod United-manageren pressemødet med ordene.

- Jeg ønsker jer en god jul og måske også et godt nytår, når jeg ser jer. Nyd jeres vin og kødtærte. Farvel.

Der er ikke meget at smile over for Louis van Gaal, der indkasserede sit tredje nederlag på stribe lørdag eftermiddag. (Foto: Jon Super / AP) Premier League Louis van Gaal: Jeg VAR en succesfuld træner

Til pressemødet var der disket op med tærte og vin, men ellers var der angiveligt ikke meget julestemning over seancen.

De sløje resultater har sendt Manchester United fra førstepladsen og ned på femtepladsen med ni point op til Premier Leagues førerhold, Leicester.

47 kommentarer
Vis kommentarer